Alıyorum RiseOnline Gathering Bot Alınacak

Üye
1 HİZMET YILI
Merhabalar,
Toplayıcılık botu satın alınacaktır. elinde olan varsa hemen alabilirim ancak test etmeden alınmıyacaktır. testten sonra ücret odemesi yapılacaktır. ücreti özelden yazabilirsiniz.
  1. Belirtilen kordinata gidip istenilen meteryal var ise toplama yapacak,
  2. 1 den fazla meteryal toplama secenegi olacak ( oak wood, pine wood) gibi

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Discord'dan iletişime geçiniz.

eternall_

Üye
1 HİZMET YILI
Merhabalar,Bot arayışım devametmektedir.
eternall_ botu yapamamıştır. yapan kişi,kişileri yada elinde olan satmak isteyen.

Üye
1 HİZMET YILI
arayışımız devametmektedir.

Üye
1 HİZMET YILI
fiyatta anlaşamamışlar sanırım ben 1 ay önce yaptırdım riseonline için farm botu 1 kere sorun yaşadım onda da fixledi ve şuan kullanıyorum farklı bir oyun için hile arıyorum şimdi varsa java dilinden anlayan birisi yönlendirirsen bana iyi olur

merhabalar, fiyat konusunda anlaşma yok. önden yarısı fiyatını verdim yapınca test eder geri kalanı öderim dedim kabul etti. ödeme üzerinden 1 ay geçti program hata veriyor dedi. 10-15 gün daha müsade ettim. daha sonra ise yapamıyorum dedi ve bende ön ödeme ücretini geri istedim geri ödeme yapmadı bilginiz olsun

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Konuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş ben bahsettiğin kişiye metin2 için farm botu yaptırmıştım ve halen de kullanıyorum 1 ay önce update atmıştı şuanda da sorun yok sende ki durum ne bilmiyorum ama ben şuan sorunsuz kullanıyorm kendi arkadaşlarımada öneriyorum sorun çeken olmadı sadec fiyat olarak biraz pahalı
Nasıl bir metin2 hilesi yaptırdınız acaba?

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Konuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş ben bahsettiğin kişiye metin2 için farm botu yaptırmıştım ve halen de kullanıyorum 1 ay önce update atmıştı şuanda da sorun yok sende ki durum ne bilmiyorum ama ben şuan sorunsuz kullanıyorm kendi arkadaşlarımada öneriyorum sorun çeken olmadı sadec fiyat olarak biraz pahalı
metin2 ile rise online aynı degilki becerememis iste

Onaylı Üye
Tanıdığım yabancı bir coder var MMO tabanlı oyunlar için botlar ve hileler geliştirmiş birisi. Şuan ise kişiye özel custom bir bot veyahutta yazılım hazırlayabiliyor. Discordumu bırakıyorum buraya iletişime geçmeniz benimle yeterli sizi yönlendireyim geliştiriciye.

Discordum: nevertb

Son düzenleme: