yapmadı derken dolandırıcı mı kankaMerhabalar,Bot arayışım devametmektedir.
eternall_ botu yapamamıştır. yapan kişi,kişileri yada elinde olan satmak isteyen.
fiyatta anlaşamamışlar sanırım ben 1 ay önce yaptırdım riseonline için farm botu 1 kere sorun yaşadım onda da fixledi ve şuan kullanıyorum farklı bir oyun için hile arıyorum şimdi varsa java dilinden anlayan birisi yönlendirirsen bana iyi olur
Nasıl bir metin2 hilesi yaptırdınız acaba?Konuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş ben bahsettiğin kişiye metin2 için farm botu yaptırmıştım ve halen de kullanıyorum 1 ay önce update atmıştı şuanda da sorun yok sende ki durum ne bilmiyorum ama ben şuan sorunsuz kullanıyorm kendi arkadaşlarımada öneriyorum sorun çeken olmadı sadec fiyat olarak biraz pahalı
metin2 ile rise online aynı degilki becerememis isteKonuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş ben bahsettiğin kişiye metin2 için farm botu yaptırmıştım ve halen de kullanıyorum 1 ay önce update atmıştı şuanda da sorun yok sende ki durum ne bilmiyorum ama ben şuan sorunsuz kullanıyorm kendi arkadaşlarımada öneriyorum sorun çeken olmadı sadec fiyat olarak biraz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?