Roaccutane ve Zoretanin ilaçlarının kullanım süreci ve sonrası nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba, 28.09.2024 tarihinde Zoretanin kullanmaya başladım. İlk ay günde 1 defa 20 mg olarak başladım. 2. ay da günde 1 tane 20 mg ile devam ettim. 3. ay sabah 20 mg, akşam 10 mg olarak 30 mgye yükseltildi. Şimdi 4. aydayım. Sabah 20 mg, akşam 20 mg içiyorum. Dudak ve yüz kuruması aşırı fazla oluyor. Dudaklarım sürekli çatlıyor ve ağzımın kenarlarında hep yara var geçmiyor.

Günde defalarca dudak nemlendirici ve cilt nemlendirici sürüyorum. En güzel etkisi saçlar ve cilt hiç yağlanmıyor. Psikolojik anlamda çok fazla bir etkisi olmadı bana. Sadece eskiye nazaran son 4 aydır daha çabuk sinirleniyorum. İlk zamanlar saatli bomba gibi geziyordum ancak şu an yine öfkemi biraz daha kontrol edebiliyorum. Benim yüzümü aşırı kötü yapmadı, tamamen geçirmedi de daha. Ne olacak bilmiyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben roaccutane kullanmıştım lise 4 zamanlarında,ilk ay aşırı berbat bir hale soktu cilt kuruluğu,duygu değişimi,burun kanaması ve aşırı sivilcelenme.6 ay kullandıktan sonra cilt lekelerinin geçmesi için karışım ilaç sürdüm yüzüme üstteki kurumuş ölü deriyi pul pul döktü,şimdi çok iyi cildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...