Selamlar, özellikle Valorant, Roblox vs. gibi oyunlarda sürekli 13fps alıyorum League Of Legends'de 100-130fps alıyorum. Roblox'da fpsunlocker denedim yinede işe yaramadı bilgisayarda fps sabitleyici filan yazarsanız olsaydı diğer oyunlarda'da olurdu
Diğer oyunlarda bu sorunları yaşamıyorsanız tek olasılık optimizasyon kötü olduğu için kasıyor ve düşük fps oynuyorsunuz. Bunun bir çözümü maalesef yok, ancak oyun modu geliştiriciler çeşiti güncellemeler ile bu sorunu çözebilir.
Driver Güncellemeyi bilmiyorsan amd veya nvdia ne kullanıyorsun bilmiyorum ama kullandıgın markanın programları var hem oyunlarda extra fps saglıyor hem driverleri güncelliyorsun ordan rahat ve kullanıslı tavsiye ediyorum
Ekran kartınız çok düşük normal,LoL PC zorlayan bir oyun değil külüstür laptop bile 30 fps kaldırır o yüzden LoL dışında tüm oyunlarda düşük fps alıyorsunuz
Merhaba
Roblox FPS Unlocker v5.2 (Roblox FSP kilit açıcı) yazılımıyla bu sorunu aşabilirsiniz. Açık kaynak kodlu bir yazılım ve bu yazılım github sitesinde anladığım kadarıyla Fps limitini ayarlamakla beraber fps sabitleme imkanı da sunuyor. İnceleyiniz işinize yarayabilir.
Merhaba
Roblox FPS Unlocker v5.2 (Roblox FSP kilit açıcı) yazılımıyla bu sorunu aşabilirsiniz. Açık kaynak kodlu bir yazılım ve bu yazılım github sitesinde anladığım kadarıyla Fps limitini ayarlamakla beraber fps sabitleme imkanı da sunuyor. İnceleyiniz işinize yarayabilir.
Diğer oyunlarda bu sorunları yaşamıyorsanız tek olasılık optimizasyon kötü olduğu için kasıyor ve düşük fps oynuyorsunuz. Bunun bir çözümü maalesef yok, ancak oyun modu geliştiriciler çeşiti güncellemeler ile bu sorunu çözebilir.