Roblox büyük güncelleme getirip hileleri mi engelledi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ya birkaç gündür forumda geziniyordum ve çok fazla sayıda güvenilir executor, PC'de çalışan executor adlı konular gördüm. Bazılarında şey yazıyordu, hatta şu tarihten itibaren çalışan ücretsiz executor. Çoğu kişi de electron yazmıştı, diğerleri de artık executor yok demişti. Peki, Roblox büyük bir güncellememe getirip bunları engelledi mi? Ne oldu? Ben de 2 yıl öncesine kadar sorunsuz şekilde hile açabiliyordum. Acaba şimdi ne oldu da herkes executor arıyor?

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
uzun süre robloxda hile kullanmış birisi olarak söyliyim şuan anlık olarak robloxda paralı hile yok bedava olarak electron var oda bi süre kapalı biliyorum jjsploit bitcoin mining yapıyodu oda kapandı krnl de kapandı bide fluxus çalışıyor diye biliyorum ama yüksek ihtimal robloxda hilenin sonu geldi en büyük exploit olan script ware ve synapse x kapandı synapse x roblox için çalışıyor artık çok zor hile açmak benimde 20$ boşuna gitti o arada

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
uzun süre robloxda hile kullanmış birisi olarak söyliyim şuan anlık olarak robloxda paralı hile yok bedava olarak electron var oda bi süre kapalı biliyorum jjsploit bitcoin mining yapıyodu oda kapandı krnl de kapandı bide fluxus çalışıyor diye biliyorum ama yüksek ihtimal robloxda hilenin sonu geldi en büyük exploit olan script ware ve synapse x kapandı synapse x roblox için çalışıyor artık çok zor hile açmak benimde 20$ boşuna gitti o arada
peki evon

jjsploit virüs müymüi yani

bu nasıl olur ya ben 2 yıl öncesine kadar bi tane executor buluyordum scripti yapıştırıp jailbreakta hilemi açıyordum güzel güzel

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kardeşime hile yüklemiştim halen daha kullanıyor D:

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
peki evon

bu nasıl olur ya ben 2 yıl öncesine kadar bi tane executor buluyordum scripti yapıştırıp jailbreakta hilemi açıyordum güzel güzel
kanka robloxa anti cheat geldi ve en iyi exploit olan synapse x ekibi robloxda çalışmaya başladı jjsploit in mining olduğunu az çok robloxda hile yapan herkez biliyodu zaten yani evet virüsdü

peki evon

bu krnl electron falanda virüsde kanka başka hile yok piyasada oynayanlar mecbur açıyor robloxu bırakalım 1 sene oldu

1706515301346.png

acı tatlı baya bi zamanın oldu robloxda ama şaka maka adamlar hileyi bitirdi oyunda eskiden isteyen kendi exploit ini yapabiliyodu öyle bi rahatlık vardı oyunda

çok mesaj yazdım tek bunuda yazıp bitiriyim kanka belki bu sene içinde başka paralı hileler çıkar ama şu zamanda robloxda hile açmanı önermem exploit ler virüslü + çok kolay ban yersin ve artık roblox oynanmaz halde kurallar sebebiyle küçük bi küfüre perma ban atıyorlar bi düzenleme şart oyuna

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hala daha hilleri kullanabiliyorum ben sıkıntı yok kanka
eskisi kadar güzel hileler yok şimdiki hileler lvl7 eski lvl8 ler kapandı

peki evon

wearedevs api sitesindeki çürük 2 3 exploit var onlarıda hile saymam faydadan çok zarar pc ne yazık illa açacam diyosa wearedevs sitesinden gir indir

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka robloxa anti cheat geldi ve en iyi exploit olan synapse x ekibi robloxda çalışmaya başladı jjsploit in mining olduğunu az çok robloxda hile yapan herkez biliyodu zaten yani evet virüsdü

bu krnl electron falanda virüsde kanka başka hile yok piyasada oynayanlar mecbur açıyor robloxu bırakalım 1 sene oldu

Ekli dosyayı görüntüle 100472
acı tatlı baya bi zamanın oldu robloxda ama şaka maka adamlar hileyi bitirdi oyunda eskiden isteyen kendi exploit ini yapabiliyodu öyle bi rahatlık vardı oyunda

çok mesaj yazdım tek bunuda yazıp bitiriyim kanka belki bu sene içinde başka paralı hileler çıkar ama şu zamanda robloxda hile açmanı önermem exploit ler virüslü + çok kolay ban yersin ve artık roblox oynanmaz halde kurallar sebebiyle küçük bi küfüre perma ban atıyorlar bi düzenleme şart oyuna
vaaaay be bir efsane daha battı ve robloxa anti cheat geldi demek zaten en son 2 yıl önce girdiğimde jailbreak oyunundan ban yemiştim normalde her şeyi fullüyordum ve belli ede ede yıllarca oynadım fakat ilk kez 2 yıl önce ban yedim

hala daha hilleri kullanabiliyorum ben sıkıntı yok kanka
script mi kullanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Fluxsuz vb. şeyler artık kullanılımayor olması beni cidden üzdü

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
suan pek ucretsız hıle kalmadı kanka cogu ucretli

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet Bazı Hileler hariç açılmayan Hile çok açılan gilelerde çok fazla miktar istiyor ds lazım bize

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hala daha hilleri kullanabiliyorum ben sıkıntı yok kanka olcağınıda düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayır knk maalesef olmuyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bazıları engellenmiş ama hala engellenmeyenler var

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aynen bazı hileler çalışmıyor fix yedi hepsi şimdi telefondan yapılıyor

kral hem tema ile alakalı güncelleme hemde programla bide hileler ile alakalı van guard getirdiler artık hiç bir hile çalışmıyor ben açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...