Seçkin Üye
peki evonuzun süre robloxda hile kullanmış birisi olarak söyliyim şuan anlık olarak robloxda paralı hile yok bedava olarak electron var oda bi süre kapalı biliyorum jjsploit bitcoin mining yapıyodu oda kapandı krnl de kapandı bide fluxus çalışıyor diye biliyorum ama yüksek ihtimal robloxda hilenin sonu geldi en büyük exploit olan script ware ve synapse x kapandı synapse x roblox için çalışıyor artık çok zor hile açmak benimde 20$ boşuna gitti o arada
jjsploit virüs müymüi yaniuzun süre robloxda hile kullanmış birisi olarak söyliyim şuan anlık olarak robloxda paralı hile yok bedava olarak electron var oda bi süre kapalı biliyorum jjsploit bitcoin mining yapıyodu oda kapandı krnl de kapandı bide fluxus çalışıyor diye biliyorum ama yüksek ihtimal robloxda hilenin sonu geldi en büyük exploit olan script ware ve synapse x kapandı synapse x roblox için çalışıyor artık çok zor hile açmak benimde 20$ boşuna gitti o arada
bu nasıl olur ya ben 2 yıl öncesine kadar bi tane executor buluyordum scripti yapıştırıp jailbreakta hilemi açıyordum güzel güzeluzun süre robloxda hile kullanmış birisi olarak söyliyim şuan anlık olarak robloxda paralı hile yok bedava olarak electron var oda bi süre kapalı biliyorum jjsploit bitcoin mining yapıyodu oda kapandı krnl de kapandı bide fluxus çalışıyor diye biliyorum ama yüksek ihtimal robloxda hilenin sonu geldi en büyük exploit olan script ware ve synapse x kapandı synapse x roblox için çalışıyor artık çok zor hile açmak benimde 20$ boşuna gitti o arada
kanka robloxa anti cheat geldi ve en iyi exploit olan synapse x ekibi robloxda çalışmaya başladı jjsploit in mining olduğunu az çok robloxda hile yapan herkez biliyodu zaten yani evet virüsdüpeki evon
jjsploit virüs müymüi yani
bu nasıl olur ya ben 2 yıl öncesine kadar bi tane executor buluyordum scripti yapıştırıp jailbreakta hilemi açıyordum güzel güzel
bu krnl electron falanda virüsde kanka başka hile yok piyasada oynayanlar mecbur açıyor robloxu bırakalım 1 sene oldupeki evon
bu nasıl olur ya ben 2 yıl öncesine kadar bi tane executor buluyordum scripti yapıştırıp jailbreakta hilemi açıyordum güzel güzel
eskisi kadar güzel hileler yok şimdiki hileler lvl7 eski lvl8 ler kapandıhala daha hilleri kullanabiliyorum ben sıkıntı yok kanka
wearedevs api sitesindeki çürük 2 3 exploit var onlarıda hile saymam faydadan çok zarar pc ne yazık illa açacam diyosa wearedevs sitesinden gir indirpeki evon
vaaaay be bir efsane daha battı ve robloxa anti cheat geldi demek zaten en son 2 yıl önce girdiğimde jailbreak oyunundan ban yemiştim normalde her şeyi fullüyordum ve belli ede ede yıllarca oynadım fakat ilk kez 2 yıl önce ban yedimkanka robloxa anti cheat geldi ve en iyi exploit olan synapse x ekibi robloxda çalışmaya başladı jjsploit in mining olduğunu az çok robloxda hile yapan herkez biliyodu zaten yani evet virüsdü
bu krnl electron falanda virüsde kanka başka hile yok piyasada oynayanlar mecbur açıyor robloxu bırakalım 1 sene oldu
Ekli dosyayı görüntüle 100472
acı tatlı baya bi zamanın oldu robloxda ama şaka maka adamlar hileyi bitirdi oyunda eskiden isteyen kendi exploit ini yapabiliyodu öyle bi rahatlık vardı oyunda
çok mesaj yazdım tek bunuda yazıp bitiriyim kanka belki bu sene içinde başka paralı hileler çıkar ama şu zamanda robloxda hile açmanı önermem exploit ler virüslü + çok kolay ban yersin ve artık roblox oynanmaz halde kurallar sebebiyle küçük bi küfüre perma ban atıyorlar bi düzenleme şart oyuna
script mi kullanıyorsunhala daha hilleri kullanabiliyorum ben sıkıntı yok kanka
robloxda bi oyun var oyunda roblox roblox yani bir roblox roblox oynayanlar varsa oynasınrobloxta bı oyun var oda roblux roblux yanı roblux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?