Üye
yakın bir arkadaşının değil roblox cbro script yazınca çıkıyo ztn alıp koymuşsun kardeşim ben zaten çoktandır kullanıyorum bunu
Whats the link for Fluxus?Dostum zaten benim verdiğim kod sadece exploit olarak Fluxus kullanacaksın o da virüslü değil yorum kasmak için yorum atma
Post automatically merged:
Benim arkadaşım kendisi yaptı benim değil
Post automatically merged:
Firstly download Fluxus and watch my videoBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu oyunu oynamanın tek eğlenceli yolu buBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp oyuna girebilirsiniz.)
Script'in sahibi ben değilim yakın bir arkadaşım..
Yakın zamanda sağlam HVH ve Legit CFG ler paylaşacağım yapılış videosu alttadır..
script :loadstring(game:HttpGet('https://raw.githubusercontent.com/Pawel12d/hexagon/main/scripts/CounterBlox.lua', true))()
-------------------------------------------------------------------------------------------
Exploit olarak Fluxus kullanmanızı tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde çalışıyor onun haricinde CFG için Fluxus workspace konumunda CFG lere ulaşabilirsiniz yaptığınız cfg lere
DİPNOT : Boş yorum atıp yorum kasmaya çalışan arkadaşlar reportlanacak bilginize onun haricinde sormak istediğiniz bir şey olursa PABLO#0733 discord üzerinden ulaşabilirsiniz bol vuruşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp video'ya gidebilirsiniz.)
Google and write FluxusWhats the link for Fluxus?
Peki hileden yana herhangi bir sorun yaşar mıyız?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp oyuna girebilirsiniz.)
Script'in sahibi ben değilim yakın bir arkadaşım..
Yakın zamanda sağlam HVH ve Legit CFG ler paylaşacağım yapılış videosu alttadır..
script :loadstring(game:HttpGet('https://raw.githubusercontent.com/Pawel12d/hexagon/main/scripts/CounterBlox.lua', true))()
-------------------------------------------------------------------------------------------
Exploit olarak Fluxus kullanmanızı tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde çalışıyor onun haricinde CFG için Fluxus workspace konumunda CFG lere ulaşabilirsiniz yaptığınız cfg lere
DİPNOT : Boş yorum atıp yorum kasmaya çalışan arkadaşlar reportlanacak bilginize onun haricinde sormak istediğiniz bir şey olursa PABLO#0733 discord üzerinden ulaşabilirsiniz bol vuruşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Metin'in üstüne tıklayıp video'ya gidebilirsiniz.)
Ben hala kullanıyorum mevlana dahil hatta noclip dahil her hangi bir sorun yaşamadımPeki hileden yana herhangi bir sorun yaşar mıyız?