Robloxu normalde oynuyordum standart bir format attım sonrasında yine sorunsuz oynuyordum ama wsreborn ve birkaç hile sonrasında hata almaya başladım host dosyasından oyunun dosyalarına kadar herşeyi denedim olmuyor . Alta ssi ekledim yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunu güncelleyin: Roblox istemcisini en son sürüme güncelleyin. Güncelleme, oyunun kararlılığını ve performansını artırabilir.
Sistem gereksinimlerini kontrol edin: Roblox'un minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. İnternet bağlantınızın ve bilgisayarınızın gereksinimleri karşıladığından emin olun.
Başlatmayı yeniden deneyin: Oyun çöktüğünde, Roblox'u tamamen kapatın ve tekrar başlatın. Bazen geçici bir sorun nedeniyle çökmeler yaşanabilir.
İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Yavaş veya kesintili bir internet bağlantısı oyunun çökmesine neden olabilir. Modem/routerınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Oyunu güncelleyin: Roblox istemcisini en son sürüme güncelleyin. Güncelleme, oyunun kararlılığını ve performansını artırabilir.
Sistem gereksinimlerini kontrol edin: Roblox'un minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. İnternet bağlantınızın ve bilgisayarınızın gereksinimleri karşıladığından emin olun.
Başlatmayı yeniden deneyin: Oyun çöktüğünde, Roblox'u tamamen kapatın ve tekrar başlatın. Bazen geçici bir sorun nedeniyle çökmeler yaşanabilir.
İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Yavaş veya kesintili bir internet bağlantısı oyunun çökmesine neden olabilir. Modem/routerınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Sistem sürücülerini güncelleyin: Ekran kartı sürücüleri, işletim sistemi güncellemeleri ve diğer önemli sürücülerin güncel olduğundan emin olun. Bu, oyunun stabil çalışmasına yardımcı olabilir.
Roblox'u yeniden yükleyin: Sorun devam ediyorsa, Roblox istemcisini kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, oyun dosyalarının düzgün şekilde yüklenmesini sağlayabilir
Roblox destek ekibiyle iletişime geçin: Eğer sorun hala devam ediyorsa, Roblox'un resmi destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Onlar size daha fazla yardımcı olabilir ve sorunu çözmek için ek adımlar önerebilirler.