Roblox Exploit'ini Vanguard Algılar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sizce algılar mı? Riot'a ticket attığımda bu cevabı verdiler:

Selamlar !

Dostum başka bir oyun için bile olsa, bilgisayarına 3. parti yazılımları indirmeni tavsiye etmem. Çünkü senin de tahmin ettiğin gibi, Vanguard bu programları hile olarak algılayıp otomatik olarak ceza vermektedir.

Kendine çok iyi bak. Hoşça kal. ❤️
(Destek Veren Kişinin İsmi)
Riot Games Oyuncu Destek

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
algılama ıhtımalı cok yuksek ddostum dıkkat et

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
VANGARDI devre dışı bırak

R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
algılar başka oyunda hile yaparken valoranttta ban yedim dikkat et

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
algılayabilir baya oyuncu başka oyunda hile açarken valoranttan ban yiyor hele artık 6 ay oldu hwid ban ondan dolayı vanguardı devre dışı bırakıp hileyi kullan derim

Son düzenleme:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Daha önce de birçok kez bunu dile getirmemize rağmen ne yazık ki sanırım kullanıcılardan bazıları tekrar bu soruyu yöneltme ihtiyacı güdüyor. Bizlerin de görevi sizlere doğru ve hızlı çözümleri sunabilmek.

O halde şöyle yanıt verelim;

Anlamamız gereken şey ilk önce "Script Nedir?"

Script, yazılım alanında kullanıldığı anlamıyla; herhangi bir yazılım dilinde yazılmış kodlardan oluşan bir kod bloğunu ifade eder.
Genel olarak çevrimiçi sistemlerde yaygın olarak kullanılsa da işlevsel özellikleri ve verimli yapısı sayesinde çevrimdışı dijital alanlarda da kullanılan çözüm yöntemlerinden biridir.

Şimdi bu anlamın ne ifade ettiğini kavradığımıza göre biraz daha net bir şekilde cevaba geçelim.
Script dediğimiz şey çevrimiçi ya da çevrimdışı çalışan, external ya da internal olan; hazır kodlanmış bir kod bloğudur.

Ne demek istiyorum?
Şunu söylemeye çalışıyorum değerli kullanıcı; "Sen herhangi bir platform için kullandığın -kod bloğunu- scripti, başka bir platformun algılamasını bekleyemezsin."

Bunu neye dayanarak mı söylüyorum?
Çünkü Microsoft World, Excel, PP gibi birçok platform için kodlanmış hazır kod blokları sayesinde cracklenerek lisanssız kullanırsın. Eğer Vanguard gibi hazır kaynaklı sistemler senin altyapın üzerindeki dosyalara %100 erişim sağlasaydı bu durum "izinsiz veri akışı sağlamak" suçundan şikayet alırdı. Çünkü hiçbir firma, kurum, kuruluş bunu yapma yetkisine sahip değildir.

Şimdi her şeyi konuştuğumuza göre cevaba gelelim.

"Vanguard sistemi aktif iken sen herhangi bir scripti inject ederek bağlantı sağlarsan bu Vanguard tarafından algılanır. Ancak Vanguard aktif değilken yaptığın hiçbir işlemi önyüklemeye alamayacağı için algılama gibi bir hükmü OLAMAZ."

Güzel bir gün, iyi bir forum deneyimi diliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Selamlar !

Dostum başka bir oyun için bile olsa, bilgisayarına 3. parti yazılımları indirmeni tavsiye etmem. Çünkü senin de tahmin ettiğin gibi, Vanguard bu programları hile olarak algılayıp otomatik olarak ceza vermektedir.

Riot Games Oyuncu Destek
algılayabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkada açıık kalmasın vanguard algılıyor haberin olsun

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
arkada açıık kalmasın vanguard algılıyor haberin olsun
yani hileyi valoranta girecekken sürekli sileyim mi?
Post automatically merged:

Merhaba,

Daha önce de birçok kez bunu dile getirmemize rağmen ne yazık ki sanırım kullanıcılardan bazıları tekrar bu soruyu yöneltme ihtiyacı güdüyor. Bizlerin de görevi sizlere doğru ve hızlı çözümleri sunabilmek.

O halde şöyle yanıt verelim;

Anlamamız gereken şey ilk önce "Script Nedir?"

Script, yazılım alanında kullanıldığı anlamıyla; herhangi bir yazılım dilinde yazılmış kodlardan oluşan bir kod bloğunu ifade eder.
Genel olarak çevrimiçi sistemlerde yaygın olarak kullanılsa da işlevsel özellikleri ve verimli yapısı sayesinde çevrimdışı dijital alanlarda da kullanılan çözüm yöntemlerinden biridir.

Şimdi bu anlamın ne ifade ettiğini kavradığımıza göre biraz daha net bir şekilde cevaba geçelim.
Script dediğimiz şey çevrimiçi ya da çevrimdışı çalışan, external ya da internal olan; hazır kodlanmış bir kod bloğudur.

Ne demek istiyorum?
Şunu söylemeye çalışıyorum değerli kullanıcı; "Sen herhangi bir platform için kullandığın -kod bloğunu- scripti, başka bir platformun algılamasını bekleyemezsin."

Bunu neye dayanarak mı söylüyorum?
Çünkü Microsoft World, Excel, PP gibi birçok platform için kodlanmış hazır kod blokları sayesinde cracklenerek lisanssız kullanırsın. Eğer Vanguard gibi hazır kaynaklı sistemler senin altyapın üzerindeki dosyalara %100 erişim sağlasaydı bu durum "izinsiz veri akışı sağlamak" suçundan şikayet alırdı. Çünkü hiçbir firma, kurum, kuruluş bunu yapma yetkisine sahip değildir.

Şimdi her şeyi konuştuğumuza göre cevaba gelelim.

"Vanguard sistemi aktif iken sen herhangi bir scripti inject ederek bağlantı sağlarsan bu Vanguard tarafından algılanır. Ancak Vanguard aktif değilken yaptığın hiçbir işlemi önyüklemeye alamayacağı için algılama gibi bir hükmü OLAMAZ."

Güzel bir gün, iyi bir forum deneyimi diliyorum.
yani hileyi her açacakken vanguardı kapatayım mı?

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yani hileyi valoranta girecekken sürekli sileyim mi?
Post automatically merged:

yani hileyi her açacakken vanguardı kapatayım mı?
Tekrardan Merhaba,

Aslında buna gerek yok ancak sen içinin rahat etmesi için bu şekilde kullanabilirsin.

İyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Selamlar !

Riot Games Oyuncu Destek
Hayır. endiseniz varsa vanguardı ve hizmetlerini kapatın

Otomotik algılayıp siler vanguard. ceza v.b vermemekte

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
internetin hızlıysa sil tekrar yükle ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Algılayabilir. Başka oyunlarda algılıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...