- Yasaklandı
waht 20$ ??!!Dostlarım roblox hack olsa bile bunu bir injector sayesinde yapmanız lazım oyun dosyaları ile oynarsanız ban yersiniz ve bulabileceğiniz en güvenilir injector ise 20 dolar diye biliyorum onun için uğraşmayınız böyle işlerle iyi günler.
Yanlış biliyor olma ihtimalim de var ama cidden 20 li bişey dolar veya euro bilmiyorum ama biraz tecrübem varwaht 20$ ??!!
Yoo bende ücretsiz injector var çok da işe yarıyor tüm dll leri inject falan edebilyorumDostlarım roblox hack olsa bile bunu bir injector sayesinde yapmanız lazım oyun dosyaları ile oynarsanız ban yersiniz ve bulabileceğiniz en güvenilir injector ise 20 dolar diye biliyorum onun için uğraşmayınız böyle işlerle iyi günler.
tüm injectorlar işe yarar dostum önemli olan tespit edilmemesiYoo bende ücretsiz injector var çok da işe yarıyor tüm dll leri inject falan edebilyorum
Ben Bu İnjector ile hiç bi zaman tespit edilmedim edilemem daha da imkansız şuanda ismini veremem kusura bakmatüm injectorlar işe yarar dostum önemli olan tespit edilmemesine zamandr kullanıyorsun injectoru?