Roblox hile kullanmak ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Hileler banlatıyor mu artık?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
sormadınız farz ediyorum tabiki banlatır :D

Üye
1 HİZMET YILI
Banlatır ama hilesine göre değişir, kaliteli bir hilen var ise ve belli etmezsen banlatmaz. iyi günler ;)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rapor yemediğin sürece robloxda kalıcı ban yemezsin ama scriptin iyi bypassı yoksa sadece robloxun içindeki oyundan ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
E tabii ki her oyunda hile kullanmak ban sebebidir. Fakat robloxta yakalanmama olasılığın biraz daha yüksek oluyor diye düşünüyorum birçok executor var şu an piyasada ücretsiz olanların çoğu virüs ya da gücü düşük oluyor, çoğu script çalışmıyor.Paralı almak şart her scripti çalıştıran bir executor istiyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
E tabii ki her oyunda hile kullanmak ban sebebidir. Fakat robloxta yakalanmama olasılığın biraz daha yüksek oluyor diye düşünüyorum birço executor var şu an piyasada ücretsiz olanların çoğu virüs ya da gücü düşük oluyor, çoğu script çalışmıyor.Paralı almak şart her scripti çalıştıran bir executor istiyorsan
hakikaten de öyle ücretsiz executor kullandım birçok hiçbiri eski scriptleri çalıştırmadı executor piyasası ufak da olsa iş görse scriptler çok ama çok az ve her oyundada yok keşke eski scriptleri çalıştıran executorlarda olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...