Roblox ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Uzun zamandır roblox oynamıyordum 1 haftadır felan oyuna tekrar gırmeye basladım bugun çara girdimde çarın şifresi değişmişti bi arkadaşım felan yapmıstır dedım sıfreyı degıstım e posta ıle ama 1 kac saat sonra tekrar gırdımde yıne sıfre degısmıstı ama bu sefer e posta da degısmıstı nasıl yapmıs anlamadım e posta degısmesı ıcın kod onayı lazım onu yapmasıda ımkansız pc yı tarıyorum virus felan yok bunu nasıl yapmıs bılen varmı bır car calma teknıgı felanmı var

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Knk Hesaba Pin Katman lazım E posta mevcut şifre ile değişiyor :(

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hacı şöyle bir sorun varki robloxta ayarlar sitesini açık bırakırsan şifreyi değiştirsen bile ordan önceki şifre ile değiştirebiliyorsn hesaba robux yatırmadıysan veya oyunlarda fazla coins yoksa yeni hesap açıp pin kat

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayarlar Kısmında En altta Sign out var ona bastıgın an her açık oturumu kapatır (seninki hariç) ayarlar sitesinde olsa bile !

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hacı şöyle bir sorun varki robloxta ayarlar sitesini açık bırakırsan şifreyi değiştirsen bile ordan önceki şifre ile değiştirebiliyorsn hesaba robux yatırmadıysan veya oyunlarda fazla coins yoksa yeni hesap açıp pin kat
Pf de sılahlarım fuldu lumter tyconda da 10m para vardı nasıl bırakayım ya

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsn Knk benimde yeni 6k robux çekmiştim jailbreakta gamepass alacaktım çalındı :(

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Phantom forces'a yazık olmuş ne diyeyim geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...