krnl ye yazcan kankakodu nereye yazıcağız hocam keşke onu da gösterseydiniz
krnl kullanman lazım youtubeden araştırabilirsinBu çok lüks görünüyor. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bana nasıl kullanılacağını öğretir misin?
hocam bu sınırsız parayı nasıl yapıcam kodu yani nereye giricez ben anlamadım yardımcı olabilme şansınız var mı saygılarımlaOyun Kötü Ama Sadece eğlencesine
sınırsız para : nfinite coins
sınırsız güç : Infinite power
krnl ye gireceksin koduhocam bu sınırsız parayı nasıl yapıcam kodu yani nereye giricez ben anlamadım yardımcı olabilme şansınız var mı saygılarımla
hocam krnl diye bir uygulama var onu indirceksın internete vardır belki videoları ordan bakıp yapabilirsinhocam bu sınırsız parayı nasıl yapıcam kodu yani nereye giricez ben anlamadım yardımcı olabilme şansınız var mı saygılarımla
farkı bir konu açıp yardımcı olcagımtam olarak nasıl kullanacagız onu daha net acıklarsan güncellersen iyi olur bende ve birçok kişi de anlamamıs
ve hani sımdı söyle diyim krnl diye bir uygulama var internet üzerinden arasıtırıp aslında yapabilirsintam olarak nasıl kullanacagız onu daha net acıklarsan güncellersen iyi olur bende ve birçok kişi de anlamamıs
en kısa zamanda konu açıp anlatacağım şimdi şöyle diyim krnl diye bir uygulama var internet üzerinden arastırıp yapabilrisinizHocam nasıl kullanılıp, çalıştırılacağını da aşama aşama yazsaydınız keşke...
krnl diye bir uygulama var aslında ondan yapcaksınızhocam bu sınırsız parayı nasıl yapıcam kodu yani nereye giricez ben anlamadım yardımcı olabilme şansınız var mı saygılarımla