Roblox Script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Roblox oyununda Script hakkında biraz yardımcı olabilir misiniz? Sistem felan nasıl çalışıyor ve oyunlarda kullanılıyor daha açık konuşmak gerekirse bir oyunda istediğim Scripti nasıl kullanabilirim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Roblox oyununda Script hakkında biraz yardımcı olabilir misiniz? Sistem felan nasıl çalışıyor ve oyunlarda kullanılıyor daha açık konuşmak gerekirse bir oyunda istediğim Scripti nasıl kullanabilirim.
kanka aztup var iyi olan 10 doalr ama suan robloxu scirptlemek zor bifron eklendi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk roblox sc si pek işe yaramaz ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
bildigiğim kadariyla belli başlı uygulamalar var robloxta oynamak istedigin oyunu acıyosun ardından kodları yazdıgın uygulamayı açıp buldugun script kodunu yapistiriyosun uygulamaya calisiyolar da her oyunda yok galiba

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocam başta exploitin olması lazım, krnl gibi uygulamalar yüklüyorsun. Sonra youtubedan script buluyorsun oraya yapıştırıp inject basıyorsun.

OYUNDA OLMAN GEREK.

Üye
3 HİZMET YILI
Dostum YT De Birden Çok Video Var Satan Felan da Var Ben Bakmıstım Ama Artık Roblox ta Script Kullanmak Pekte Zor Degil

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Krnl en ünlü roblox script enjektörü araştırmanı tavsiye ederim genelde roblox oyunlarına özel scriptleri git hubtan paylaşıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
roblox sc si kullanan var mı önerir misiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
birtane exploit bulman gerek ama şuan zor bulunuyor jssploit var dene isternsen

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka sağlam bir injector lazım gerisi scripte kalmış oyuna girip injecliyosun bitiyo

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
benim zamanımda krnl vardı kral belki deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim fakat zaten kullandığım uygulamalar üzerinde sorun yaşadığım için yardım istedim eğer Script kullanan varsa bana Discord üzerinden ulaşabilir. EfePYRUS#4257

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence krnl en iyisi
Post automatically merged:

veya fluxus enjekte edin,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...