Roblox WeAreDevs apisi güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Roblox exploit yapmak için WeAreDevs apisini kullanacağım fakat güvenilir mi? Onu bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
güvenilir dostum jjsploit gibi bir cok exploitde kullanılıyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
wearedevs api si exploit-main.dll C++ yazılımı wearedevsapi.dll ise csharp yazılımımı exploit-main ile wearedevs github da mevcut kodları inceleyerek baka bilirsin ama suan da çalısmıyor olarak biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güvenilir kullanıyordum ama şuan script sorunu var

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga weare deki exploitler script çalıştırmıyor şuan piyasada script çalıştıran exploit yok diye biliyorum byfron yüzünden fakat incognito denen bir exploit kullanıyorum ondada script çalışmıyo infinite yield çalışıyor onunla idare ediyorum artık :)

Üye
2 HİZMET YILI
güvenilir dostum jjsploit gibi bir cok exploitde kullanılıyor
WeAreDevs'den indirdiğim exploitler genellikle zararlı oluyordu trojen algılıyordu PC
wearedevs api si exploit-main.dll C++ yazılımı wearedevsapi.dll ise csharp yazılımımı exploit-main ile wearedevs github da mevcut kodları inceleyerek baka bilirsin ama suan da çalısmıyor olarak biliyorum
Doğru bakılabilir
aga weare deki exploitler script çalıştırmıyor şuan piyasada script çalıştıran exploit yok diye biliyorum byfron yüzünden fakat incognito denen bir exploit kullanıyorum ondada script çalışmıyo infinite yield çalışıyor onunla idare ediyorum artık :)
Fix yemiştir diğerleri yaparlar

Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ben kullanıyordum ve herhangi bir sorun yaşamadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
WeAreDevs'den indirdiğim exploitler genellikle zararlı oluyordu trojen algılıyordu PC

Doğru bakılabilir

Fix yemiştir diğerleri yaparlar
sadece incognito çalışıyor bakalım ne kadar süre sonra scriptler çalışmaya başlayacak dört gözle beklyiorum

Üye
2 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...