WeAreDevs'den indirdiğim exploitler genellikle zararlı oluyordu trojen algılıyordu PCgüvenilir dostum jjsploit gibi bir cok exploitde kullanılıyor
Doğru bakılabilirwearedevs api si exploit-main.dll C++ yazılımı wearedevsapi.dll ise csharp yazılımımı exploit-main ile wearedevs github da mevcut kodları inceleyerek baka bilirsin ama suan da çalısmıyor olarak biliyorum
Fix yemiştir diğerleri yaparlaraga weare deki exploitler script çalıştırmıyor şuan piyasada script çalıştıran exploit yok diye biliyorum byfron yüzünden fakat incognito denen bir exploit kullanıyorum ondada script çalışmıyo infinite yield çalışıyor onunla idare ediyorum artık![]()
sadece incognito çalışıyor bakalım ne kadar süre sonra scriptler çalışmaya başlayacak dört gözle beklyiorumWeAreDevs'den indirdiğim exploitler genellikle zararlı oluyordu trojen algılıyordu PC
Doğru bakılabilir
Fix yemiştir diğerleri yaparlar
ben kullanıyordum ve herhangi bir sorun yaşamadım
Siz görmemiş olabilirsiniz ben kullanırken Windows Defender bile görüyorduben kullanıyordum bir sorun yaşamadım
boşver o saydıkların çalışmıyor zatenSiz görmemiş olabilirsiniz ben kullanırken Windows Defender bile görüyordu
Ben genellikle JJspolit, Krnl, Fulux bu exploitlerde trojan algılıyordu başkada kullanmadım hepsi aynı mantık zaten