Skeet number number 1
Süper Üye
Açıkça anlatayım; Roblox'a Yeni bir Anti-Cheat Eklendi. ve Bu çok güçlü Tüm exploitler tamamen detected oldu, Synapse X dahil,
Bir Lua-script Dev olarak bunun Bypasslanması çok mu zor aylardır kimse atlatamadı bilmek istiyorum,
bu konu üzerinde MemoryHackers Yetkilileri bir exploit yapıp key sistemi yapsa,
Ciddi rakamda reklamdan vb, bir ton gelir elde edebilirler ve başarılı bir proje olur.
4-5 yıldır bu sektörün içerisindeyim ne paraların döndüğünü az çok biliyorum, sizce exploiting bitti mi?
Konuyla ilgisi & Alakası olmayan yorum yapmasın Yoksa reportlanacaktır.
Edit;
Şuan Microsoft store üzerinden Exploit API'leri güncellenerek hala kullanılıyor.
Sebebi ise Byfron sadece Roblox'un Windows versionunda. Microsoft Store için henüz bir bypass eklenmedi. (Eklenilmesi de düşünülmüyor)
Ama MC-Store exploiting için robloxta ciddi glitch performans sıkıntıları yaşatıyor.
bu sebeple insanlar Mc store kullanmayı tercih etmiyor.
Bir Lua-script Dev olarak bunun Bypasslanması çok mu zor aylardır kimse atlatamadı bilmek istiyorum,
bu konu üzerinde MemoryHackers Yetkilileri bir exploit yapıp key sistemi yapsa,
Ciddi rakamda reklamdan vb, bir ton gelir elde edebilirler ve başarılı bir proje olur.
4-5 yıldır bu sektörün içerisindeyim ne paraların döndüğünü az çok biliyorum, sizce exploiting bitti mi?
Konuyla ilgisi & Alakası olmayan yorum yapmasın Yoksa reportlanacaktır.
Edit;
Şuan Microsoft store üzerinden Exploit API'leri güncellenerek hala kullanılıyor.
Sebebi ise Byfron sadece Roblox'un Windows versionunda. Microsoft Store için henüz bir bypass eklenmedi. (Eklenilmesi de düşünülmüyor)
Ama MC-Store exploiting için robloxta ciddi glitch performans sıkıntıları yaşatıyor.
bu sebeple insanlar Mc store kullanmayı tercih etmiyor.
Moderatörün son düzenlenenleri: