rocket league steam den kaldırıldıÇapraz platform sorunu olabilir ikinizin oyunu aynı platformda mı ? steam epic gibi
ben özel maç isteiyorum diye belirttim lan dan girmek istiyoruzÖzel Maç kurmak için (Ana Menü'de) Oyna seçeneğini seç, ardından Özel Maç seçeneğini seç. Burada iki seçenek göreceksin:
Özel Maç Kur
Buradan maçınla ilgili tüm ayarları özelleştirebilirsin. Buna maçı yalnızca Grup arkadaşlarınla oynamak isteyip istemediğinden başka oyuncuların isim ve şifre kullanarak oyununa dâhil olup olamayacağına kadar seçimlerde bulunabilirsin.
![]()
Bir Özel Maç'a Katıl
Bir oyuncu İsim/Şifre ayarı ile bir Özel Maç oluşturduysa bu seçeneği seç ve oyunu kuran tarafından sunulan İsim ve Şifreyi gir.
![]()
(( lan bağlantısı olmuyor )) sadece bu söylediğim var ve hiç bir farkı yok sadece arkadaşlarınla karşılıklı maç atabiliyorsun veya sen nasıl bir şey arıyorsun merak ettimben özel maç isteiyorum diye belirttim lan dan girmek istiyoruz
lan maçından girmek istiyoruz da biz o yüzden(( lan bağlantısı olmuyor )) sadece bu söylediğim var ve hiç bir farkı yok sadece arkadaşlarınla karşılıklı maç atabiliyorsun veya sen nasıl bir şey arıyorsun merak ettim