Rocket League Online multi player oynama ( ücretsiz ve steam destekli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=arial, verdana]son zamanlarda meşhur olan arabanızla gol atmaya çalıştığınız ilginç ve eğlenceli bir oyun.. Bu ilginç oyunun birde online(multiplayer) sürümünü nasıl ücretsiz oynayacaksınız onu anlatacağım.[/FONT][/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=arial, verdana]Yeni bir steam üyeliği oluşturunuz. Yok efenim işte steamde 129832198312983 tane oyunum vardı senin yüzünden ban yedim vs vs gibi şeyler için blogumu ağlama duvarına çevirmeyiniz  Çünkü yaptığımız iş legal bir iş değil bilmem anlatabildim mi [/FONT][/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=arial, verdana]Anlatım Güncellenmiştir.[/FONT][/FONT]

1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif][font=arial, verdana]Steam çalıştırıp giriş yapıyoruz. Daha sonra binaries klasörüne girip RocketLeague sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyoruz. Play Online- Find Match Diyerek  maçımızı bulup gollerimizi atıyoruz [/FONT][/FONT]

Üye
10 HİZMET YILI
2.link kırık sanırım tıklayınca Bu web sayfası kullanılamıyor ERR_FTP_FAILED diyor :)

Üye
9 HİZMET YILI
LİNKLERİ GÜNCELLE!!!!! şaka yapıyorum tabi ki linkleri güncelleyebilir misin arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...