Rocky 3 ve Royal Crown hakkında bunları biliyor muydunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Rocky 3

Screenshot_4.png

Sylvester Stallone, Rocky III için "Another One Bites the Dust" şarkısını kullanma haklarının reddedilmesinin ardından, bunun yerine orijinal bir şarkı yazması için Survivor'ı tuttu ve bu şarkı "Eye Of The Tiger" oldu.

Royal Crown

Screenshot_6.png

Claud Hatcher bir satıcıdan büyük miktarda Coca-Cola şurubu satın aldı ve bu kadar büyük miktar satın alımı için indirimli bir fiyatı hak ettiğini düşündü. Reddedilince, Hatcher bir daha asla Coca-Cola almamaya yemin etti. Sonrasında kendi meşrubat formülünü geliştirmeye karar verdi. Sözünü tuttu ve bugün elimizde Royal Crown (RC) var.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Rocky 3

Ekli dosyayı görüntüle 88422

Sylvester Stallone, Rocky III için "Another One Bites the Dust" şarkısını kullanma haklarının reddedilmesinin ardından, bunun yerine orijinal bir şarkı yazması için Survivor'ı tuttu ve bu şarkı "Eye Of The Tiger" oldu.

Royal Crown

Ekli dosyayı görüntüle 88424

Claud Hatcher bir satıcıdan büyük miktarda Coca-Cola şurubu satın aldı ve bu kadar büyük miktar satın alımı için indirimli bir fiyatı hak ettiğini düşündü. Reddedilince, Hatcher bir daha asla Coca-Cola almamaya yemin etti. Sonrasında kendi meşrubat formülünü geliştirmeye karar verdi. Sözünü tuttu ve bugün elimizde Royal Crown (RC) var.
bilmiyordum bilgiler için teşekkürler.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler harbiden emeğine sağlık :powerdog:

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Rocky3 olayını bilmiyordum ilginçmiş

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Reddedilmenin yaratıcılığı nasıl tetiklediğine dair çok ilginç bir örnek. Kim bilir kaç güzel şey bir "hayır"dan doğdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...