Griffin Premium
Merhaba değerli forum sakinleri istek üzerine Rolls-Royce arabasının geçmişten günümüze halini yapıyorum. İlk arabası 2. arabası şeklinde yapmayacağım çünkü fazla kaynak yok bunun için arkadaşlar ilk önce hangi arabayı çıkarmış 2. olarak hangi arabayı çıkarmış bilmiyorum. Ama en kötüden en iyiye göre resimler ekleyeceğim hadi başlayalım o zaman istek bir araba var ise yorum olarak belirtirseniz bir sonraki konu da istediğiniz arabayı yapabilirim.
Rolls-Royce'nin çıkarmış olduğu ilk arabayı ekliyorum
Rolls-Royce arabalarının özellikleri
Bu arabalar sağlamlık ve sürüş bakımından efsane arabalar arkadaşlar söylemlere göre bu arabanın hareket halindeyken kaputuna yumurta bırakıyorlar ve yumurta düşmüyor. Araba bu kadar konforlu diyebiliriz. Bu araba yapılırken en sağlam maddeler kullanılıyor bu sayede araba dayanıklı oluyor. Arabanın koltuklarında kullanılan deriler hakiki hayvan derileridir.
Rolls-Royce 2. Arabası Phantom
Rolls-Royce phantom tahmini olarak 1930'lu yıllarda çıkmıştır. Rolls-Royce arabalarının özelliklerinden bahsetmiştim. Tüm özellikler bu arabada da geçerli arkadaşlar cidden sağlam ve konforlu sürüş sağlıyor. Rolls-Royce ilerledikçe kendini geliştiriyor. Konumu okumaya devam ederseniz fark edeceksiniz.
Rolls-Royce 3. Arabası Phantom
Üsteki yani 2. arabanın gelişmiş hali
Rolls-Royce 4.Arabası Cullinan
Evet Rolls-Roycenin 4. arabası Cullinan bu araba çöllerde ve arazi şartlarından efsane bir sürüş sağlayan bir araba olarak kabule edilmiştir.
Rolls-Royce 5. Arabası Ghost
Yine efsane bir model ve efsane bir araba bu araba 6.6L çift turbo V12 motoruyla 100 km/s hıza 4.7 saniyede çıkacak kadar güçlü bir araba.
Rolls-Royce 6. Arabası Wraith
Rolls-Royce En son arabası ( 2019 ) Dawn
Bildiğim kadarı ile en son arabası bu arkadaşlar yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim istek üzerine Rolls-Royce arabasının geçmişten günümüze halini gösterdim. Konum bu kadardı istek bir arabanız var ise konu altına yorum olarak belirtirseniz bir sonraki konumda onu paylaşabilirim.