9 Eki 2016 #1 TestaMent T Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 461 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI Selam Arkadaşlar Yakında Custom Rom Bide Orjinal rom Kurmayı Gösterceğim Elimde Hazır Dosyalar. Bütün Telefon Orjınal Romları vardır Rootmn Dosyası Telefon Modelinizi Söleyin Hemen Araştıralım İyi Günler.TestaMent Memoryhackers
Selam Arkadaşlar Yakında Custom Rom Bide Orjinal rom Kurmayı Gösterceğim Elimde Hazır Dosyalar. Bütün Telefon Orjınal Romları vardır Rootmn Dosyası Telefon Modelinizi Söleyin Hemen Araştıralım İyi Günler.TestaMent Memoryhackers
9 Eki 2016 #2 devran1234 D Onaylı Üye Katılım 8 Ağu 2016 Mesajlar 92 Tepki puanı 2 Ödüller 7 9 HİZMET YILI İphone 6 s bulabilrmisin ?
9 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 TestaMent T Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 461 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI devran1234' Alıntı: İphone 6 s bulabilrmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Orjınal Romu Diyosan Arayabilirim Root Diyosan Malesef bulunamaz Jilbreak Yüklersin Custum Rom Araştırırım Araştırmaya İzin Veriyomusunuz. Dikkat Bütün Sorumluluklar Kullanıcıya Aittir Androide İphone Romu Kurulabilir
devran1234' Alıntı: İphone 6 s bulabilrmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Orjınal Romu Diyosan Arayabilirim Root Diyosan Malesef bulunamaz Jilbreak Yüklersin Custum Rom Araştırırım Araştırmaya İzin Veriyomusunuz. Dikkat Bütün Sorumluluklar Kullanıcıya Aittir Androide İphone Romu Kurulabilir
9 Eki 2016 #4 devran1234 D Onaylı Üye Katılım 8 Ağu 2016 Mesajlar 92 Tepki puanı 2 Ödüller 7 9 HİZMET YILI TestaMent' Alıntı: devran1234' Alıntı: İphone 6 s bulabilrmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Orjınal Romu Diyosan Arayabilirim Root Diyosan Malesef bulunamaz Jilbreak Yüklersin Custum Rom Araştırırım Araştırmaya İzin Veriyomusunuz. Dikkat Bütün Sorumluluklar Kullanıcıya Aittir Androide İphone Romu Kurulabilir Genişletmek için tıklayın ... bende root diyodum . İlgilendiğin için teşekkürler .
TestaMent' Alıntı: devran1234' Alıntı: İphone 6 s bulabilrmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Orjınal Romu Diyosan Arayabilirim Root Diyosan Malesef bulunamaz Jilbreak Yüklersin Custum Rom Araştırırım Araştırmaya İzin Veriyomusunuz. Dikkat Bütün Sorumluluklar Kullanıcıya Aittir Androide İphone Romu Kurulabilir Genişletmek için tıklayın ... bende root diyodum . İlgilendiğin için teşekkürler .
9 Eki 2016 Konuyu başlatan #5 TestaMent T Seçkin Üye Katılım 27 Nis 2016 Mesajlar 461 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI devran1234' Alıntı: TestaMent' Alıntı: devran1234' Alıntı: İphone 6 s bulabilrmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Orjınal Romu Diyosan Arayabilirim Root Diyosan Malesef bulunamaz Jilbreak Yüklersin Custum Rom Araştırırım Araştırmaya İzin Veriyomusunuz. Dikkat Bütün Sorumluluklar Kullanıcıya Aittir Androide İphone Romu Kurulabilir Genişletmek için tıklayın ... bende root diyodum . İlgilendiğin için teşekkürler . Genişletmek için tıklayın ... Ama jailbreak Yükleye Bilirsin Rootdan Daha İyi Oyunlarda %75 Hile Yapabilrsin Clash Of Clanda Bile İyi Forumlar
devran1234' Alıntı: TestaMent' Alıntı: devran1234' Alıntı: İphone 6 s bulabilrmisin ? Genişletmek için tıklayın ... Orjınal Romu Diyosan Arayabilirim Root Diyosan Malesef bulunamaz Jilbreak Yüklersin Custum Rom Araştırırım Araştırmaya İzin Veriyomusunuz. Dikkat Bütün Sorumluluklar Kullanıcıya Aittir Androide İphone Romu Kurulabilir Genişletmek için tıklayın ... bende root diyodum . İlgilendiğin için teşekkürler . Genişletmek için tıklayın ... Ama jailbreak Yükleye Bilirsin Rootdan Daha İyi Oyunlarda %75 Hile Yapabilrsin Clash Of Clanda Bile İyi Forumlar