Rom yüklü cihaz tamirciye verilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba General Mobile'e Tab 5 tabletim var çok memnun değilim ama işimi görüyor ders videoları falan izleyebiliyorum WhatsApp'a falan girebiliyorum eskiden PUBG Lite ve Free fire kaldıran bir tablet ama şimdi kaldırmıyor ufak tefek bazı hatalar veriyor hataların kaynağı oyunlar tabii ki neyse size demek istediğim şu.

Bu cihazımın kulaklık girişi sıkıntılı düzgün çalışmıyor ayrıca bataryasını değiştirmek istiyorum bayağı eski bir tablet 7-8 yıllık vardır herhalde fakat tablette ROM yüklü ROM'lar tabletin en ufak özelliğine göre portlanmıyor mu şimdi cihazın en ufak bir parçasını değiştirsem bozulacak veya başka bir şey olacak diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım bilen var mı?
(Tabletin fotoğrafını bir türlü yükleyemedim General Mobile Tab 5 yazıp görsellere basarsanız çıkar)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Parça değişiminin romla herhangi bir alakası yok. (Anakart gibi kritik parçalar değişmediği sürece)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aga bence yapma ya parayı bırıktırıp daha iyi bir cihaza geç

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
verilir bir zararı olmaz neden sordun ki

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sorun çıkacağını sanmıyorum anakart gibi bir parça değişmeyeceği sürece

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet, bir cihazın ROM veya işletim sistemi yüklü olması veya yeniden yüklenmesi gerektiğinde, birçok durumda bir teknik servise veya tamirciye verilmesi gerekebilir. ROM (Read-Only Memory) veya işletim sistemi, bir cihazın temel yazılımını ve işletim sistemini içerir. Ancak ROM'un değiştirilmesi veya işletim sistemi yazılımının yeniden yüklenmesi bazen kullanıcı hatası, yazılım sorunları veya cihazın performans sorunları nedeniyle gerekebilir.

ROM veya işletim sistemi yükleme işlemi teknik bilgi ve donanım gerektirebilir, bu nedenle kullanıcılar çoğu zaman bu tür işlemleri kendileri yapamazlar. Bu nedenle, cihazlarınızın ROM veya işletim sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız, yetkili bir teknik servis veya bilgisayar tamircisi gibi uzmanlara danışmak ve cihazınızın onarılmasını veya yazılımın yeniden yüklenmesini talep etmek iyi bir seçenek olabilir.

Ancak, cihazınızı bir tamirciye vermeden önce güvenilir bir servis sağlayıcısı veya tamirci seçimi konusunda dikkatli olmalısınız. İyi bir itibara sahip olan, gizliliğinize saygı gösteren ve yasal yükümlülükleri yerine getiren bir servis sağlayıcısını seçmek önemlidir. Ayrıca, cihazınızın garantisi hala geçerliyse, yetkili bir servis merkezi tarafından onarım yapılması garantinin korunmasına yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ne parça değiştiğine bağlı kanki ama verilir diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence room hiç bir zararı olmaz ama neden zararı olsun senin ile ilgilimi

Üye
2 HİZMET YILI
romla alakası olmaz servisin, verebilirsin yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...