Root atılan Android telefona nasıl güncelleme yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
pekala teşşekür ederim birşey daha soracağım yapacağımdan değil fakat merak. root stabil çalışıyormu?
jailbreak telefon yeniden başlatınca veya kapanıp açılınca vs eski haline dönüyormuş stabil değilmiş diye okumuştum bir yerde fakat doğru mu değilmi bilemem

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pekala teşşekür ederim birşey daha soracağım yapacağımdan değil fakat merak. root stabil çalışıyormu?
jailbreak telefon yeniden başlatınca veya kapanıp açılınca vs eski haline dönüyormuş stabil değilmiş diye okumuştum bir yerde fakat doğru mu değilmi bilemem
Tabiki de stabil bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir yeniden başlatma da gitmez.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
root atılan telefonlara güncelleme atılmaz ki

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
telefona room indirmen lazım dostum

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Güncel paketi indirip bilgisayardan usb ile yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
magisk gibi uygulamalardaki scriptleri kullanarak güncelleyebilirsin. scriptleri de googleden bulabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
twrp ile guncelleyin onun disinda twrp yi silin boot.img ile root atin detayli videolar var twrp siz root atiyorsun unlocked ise telefon.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Root attıktan sonra güncel yazılımı indirerek manuel şekilde yapman gerekiyor yoksa root atılmış telefona yapamazsın

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Jailbreak'i başka programlarla kurarsanız, yeniden başlattığınızda jailbreak'e gider ama bilgisayar üzerinden atarsanız stabil olur.

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hangi root sağlayıcı programını kullanırsanız kullanın yazdıklarımı aynen yaparsanız bu problemden kurtulabilirsiniz, ben SuperSu root sağlayıcı programı üzerinden anlatım yapacağım. İlk önce Ayarlar/Uygulamalar menüsüne giderek burada Root sağlayıcı programımızı buluyoruz.

Ardından İçine Giriyoruz, Devre Dışı Bırak tuşuna basıyoruz ve sorduğu soruları onayladıktan sonra devre dışı bırakma işlemimiz bitti, rahatlıkla yazılım güncellemesi yapabilirsiniz , artık modifiye edildi tarzı bir durumla karşılaşmayacaksınız , güncelleme işlemi bittikten sonra tekrar Etkin tuşuna basarak root sağlayıcı uygulamayı devreye sokabilirsiniz. Problem yaşayanlar yorum bırakırsa yardımcı oluruz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rootlu telefonlar güncelleme almıyor diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
root yapılmış telefonlar güncelleme almiyor twrp ile dene bi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tel markası neydi fastboot veya sdcarda telin sitesinden yazılımı indirip atcaksın sonrasında twrp veya normal format yöntemi ile güncellyeceksin tel markası ne ona göre yazyım

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Cihaz modelini belirtin size boyle yardimci olmamiz soz konusu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...