17 Haz 2016 #1 kaan5534 K Üye Katılım 7 May 2016 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ARKADASLAR ONCELİKLE HERKEZE MERHABA BANA TELEFONUMA NASIL ROOT ATILCAGINI SOYLEYE BILECEK OLAN VARMI SİMDİDEN TESEKKURLER ?????????????
ARKADASLAR ONCELİKLE HERKEZE MERHABA BANA TELEFONUMA NASIL ROOT ATILCAGINI SOYLEYE BILECEK OLAN VARMI SİMDİDEN TESEKKURLER ?????????????
17 Haz 2016 #2 emrefilomc E Üye Katılım 13 Haz 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI root atmak cihazın garantisini yok eder ve kendiliğinden birşeyler yüklemeye başlar SuperSu ile engelleye bilirsin ama bi oyun hile için değmez ÖNERMİYORUM
root atmak cihazın garantisini yok eder ve kendiliğinden birşeyler yüklemeye başlar SuperSu ile engelleye bilirsin ama bi oyun hile için değmez ÖNERMİYORUM
17 Haz 2016 #3 kinqcoder K Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Yapılmasını bılıyorum . Sana söyleyebilirim ama önermem cihazın garantisiini Yok eder . ve oyun veya hıle ıcınse degmez .
Yapılmasını bılıyorum . Sana söyleyebilirim ama önermem cihazın garantisiini Yok eder . ve oyun veya hıle ıcınse degmez .