Ros adana vıp 01

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar adana vıp 01 hack ı oyunda açtım ilk oyun girdim başlar başlamaz 3 gün ban yedim niye böyle oldu ? (daha 1 kişi bile öldürmemiştim oysaki)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hile sıkıntılı adam akıllı kullananı daha görmedim test edilmeden mi yayınlandı ne oldu dünden beri çoğu kişi hileden dolayı uzaklaştırıldı çözerler yakında beklemede kalın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hile sıkıntılı adam akıllı kullananı daha görmedim test edilmeden mi yayınlandı ne oldu dünden beri çoğu kişi hileden dolayı uzaklaştırıldı çözerler yakında beklemede kalın.
aynen usta digerros hilesini 1 ay kullandım1 gün ban yedim ondada belli etmiştim ama bunda girer girmez 3 gün ban :/

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeş Her Oyuna Girdiğinizde Log larınızı Silip Öyle Girin Oyuna Bunu Herkes Açıkladı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Her Oyuna Girdiğinizde Log larınızı Silip Öyle Girin Oyuna Bunu Herkes Açıkladı.

Her oyundan sonra mı demek istiyorsun? günlüğü hile olarak silmek ve tekrar hile girmek? patron ne demek istiyorsun?
(u mean after each game? delete the log in cheat and enter the cheat again? is that what u mean boss?)

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Büyük İhtimal Test Edilmeden Yüklendi Herkes 3 Gün ban yedi ben perma yedim şansıma vereyim ;)

Üye
8 HİZMET YILI
beyler diğer hileyi kullanın 3 4 haftadır kullanıyorum belli etmeden oynuyorum ban yemedim şuan diamond um oyundan ekleyim tempany ilk ve son harf büyük adana yı kullanmayın 3 gün ban veriyor

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu Sitede Bulunan Hilelerden Birini Oynarken Oyun Sonrası Oyun Loglarını Silin Demek İstedim Bu Çözümü Herkes Biliyor Artık Bilemeyenler de Var Diye Yazıyorum Buraya -
Düzenli Bir şekilde Oyunlardan Sonra Log ları Silerseniz Benim Gibi Rahat Oynayabilirsiniz Hiç Ban Yemeden Rahatça Oynayabiliyorum.

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
İnanmayanlar olursa tw Vereyim 1 saat Hileli Bi Şekilde Oynasın O Zaman görürsünüz :D !

Hüseyin Batu Altıntaş
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Her oyundan sonra mı demek istiyorsun? günlüğü hile olarak silmek ve tekrar hile girmek? patron ne demek istiyorsun?
(u mean after each game? delete the log in cheat and enter the cheat again? is that what u mean boss?)

Kardeş İngilizceni Düzelt :D Google Çeviriden Çevirmişsin Bunu. Yazdığın Şey ile İngilizcesi Alakası Yok. İngilizce Biiyomuş gibi Davranan Arkadaşlar Lütfen !

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bende yedim bu pikachu7 yüzünden cs de vac yedim detected olmuş hala çalışıyor tagı vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...