Onaylı Üye
aim i bile bıraktım usta ban yememek için ama ginede ban yiyorum bi ara ne güzel ban yemeden 2 ay oynamıştımpc önceki banlar sebebiyle kara listeye alınmış olabilir veya hile kullanıyorsan hile tespit edilmiştir aim kullanıyorsan normaldir
bide usta adamlar hileden dolayı pc yi kara listeye eklemiş olabilirdedin ya onlar bu pc nin IP uzerinden almışlardır IP degiştirsem olur mu ki ?pc önceki banlar sebebiyle kara listeye alınmış olabilir veya hile kullanıyorsan hile tespit edilmiştir aim kullanıyorsan normaldir
kardes o sorun bendede var..1 oyun atiyorum 3 gunluk ban veriyordu..cok sey soylediler oyun hwid kara listeye almis bilmem ip ban yemisim..her seyi denedim ip degisme programlari mac degisme kullandim.oyunu silip yeniden kurdum ve sonunda format atdim yine ban yedim..ve anladimki sorun hilede..simdi yazacaklar bazilari ben neden ban yimoyorum..cok belli ediyosun aim kullaniyosun falan filan.ben fearless fps modunda bot vurarak ban yedim.o yuzden son 1 aydir bu hileyi kullanmiyorum..baska hile kullaniyorum ve sorunsuz sekilde 1 aydir ban yemedim..bende dün yedim yeni hesapla girdim aimbot wallhack karışık oynuyorum dünden beri banlanmadım 10 kişiyi reportladım hepsi banlandı ben daha banlanmadım .d
kardes o sorun bendede var..1 oyun atiyorum 3 gunluk ban veriyordu..cok sey soylediler oyun hwid kara listeye almis bilmem ip ban yemisim..her seyi denedim ip degisme programlari mac degisme kullandim.oyunu silip yeniden kurdum ve sonunda format atdim yine ban yedim..ve anladimki sorun hilede..simdi yazacaklar bazilari ben neden ban yimoyorum..cok belli ediyosun aim kullaniyosun falan filan.ben fearless fps modunda bot vurarak ban yedim.o yuzden son 1 aydir bu hileyi kullanmiyorum..baska hile kullaniyorum ve sorunsuz sekilde 1 aydir ban yemedim..
kardes o sorun bendede var..1 oyun atiyorum 3 gunluk ban veriyordu..cok sey soylediler oyun hwid kara listeye almis bilmem ip ban yemisim..her seyi denedim ip degisme programlari mac degisme kullandim.oyunu silip yeniden kurdum ve sonunda format atdim yine ban yedim..ve anladimki sorun hilede..simdi yazacaklar bazilari ben neden ban yimoyorum..cok belli ediyosun aim kullaniyosun falan filan.ben fearless fps modunda bot vurarak ban yedim.o yuzden son 1 aydir bu hileyi kullanmiyorum..baska hile kullaniyorum ve sorunsuz sekilde 1 aydir ban yemedim..
tabikide paylasarim..o hilede memoryhackers gibi saglam virusu yok..zaten hilenin yapimcisi soyluyor sunlari kullanmasan ban yimezsin dige..ben yazlniz hp bar esp arabanin mesafesi itemlerin yerin ve aim kullaniyorum.bu arada aimi cok saglam yani birini hedefe alirken aim digerine kacmiyor..hilede perma ban yimek gibi bir ihtamal yok..anti reportu var reportlari engelliyor..suradan hileni paylasirsam site yoneticilerine ayip olur..sonucta emekleri cok buyuk..team yada alpemix ile baglanib sitenin adresin vere bilirim..Kardeş hangi hileymiş o de hele bi bakim gadasını aldığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?