Ros ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler her gün ban yiyorum sabahtan beri ros oynuyordum şimdi ban yedim hep sabah giriyom bu saatlere geliyor 5 gün ban yiyorum hileyide belli etmiyorum niye ban yiyorum anlayamadım aim bile açmıyom izleme açık oluyor fln falan adamı gördügüm zaman bile görmemezlikten geliyorum ama ginede 5 gün ban yiyorum niye bu ban yeme şeyini ben nasıl düzeltecm ? ( kimseyide report bile etmiyorum ss den benim hile oldugumu görüpte ban atmasınlar diye ama gineden yiyorum )

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
pc önceki banlar sebebiyle kara listeye alınmış olabilir veya hile kullanıyorsan hile tespit edilmiştir aim kullanıyorsan normaldir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
pc önceki banlar sebebiyle kara listeye alınmış olabilir veya hile kullanıyorsan hile tespit edilmiştir aim kullanıyorsan normaldir
bide usta adamlar hileden dolayı pc yi kara listeye eklemiş olabilirdedin ya onlar bu pc nin IP uzerinden almışlardır IP degiştirsem olur mu ki ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende dün yedim yeni hesapla girdim aimbot wallhack karışık oynuyorum dünden beri banlanmadım 10 kişiyi reportladım hepsi banlandı ben daha banlanmadım .d

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende dün yedim yeni hesapla girdim aimbot wallhack karışık oynuyorum dünden beri banlanmadım 10 kişiyi reportladım hepsi banlandı ben daha banlanmadım .d
kardes o sorun bendede var..1 oyun atiyorum 3 gunluk ban veriyordu..cok sey soylediler oyun hwid kara listeye almis bilmem ip ban yemisim..her seyi denedim ip degisme programlari mac degisme kullandim.oyunu silip yeniden kurdum ve sonunda format atdim yine ban yedim..ve anladimki sorun hilede..simdi yazacaklar bazilari ben neden ban yimoyorum..cok belli ediyosun aim kullaniyosun falan filan.ben fearless fps modunda bot vurarak ban yedim.o yuzden son 1 aydir bu hileyi kullanmiyorum..baska hile kullaniyorum ve sorunsuz sekilde 1 aydir ban yemedim..

Üye
7 HİZMET YILI
kardes o sorun bendede var..1 oyun atiyorum 3 gunluk ban veriyordu..cok sey soylediler oyun hwid kara listeye almis bilmem ip ban yemisim..her seyi denedim ip degisme programlari mac degisme kullandim.oyunu silip yeniden kurdum ve sonunda format atdim yine ban yedim..ve anladimki sorun hilede..simdi yazacaklar bazilari ben neden ban yimoyorum..cok belli ediyosun aim kullaniyosun falan filan.ben fearless fps modunda bot vurarak ban yedim.o yuzden son 1 aydir bu hileyi kullanmiyorum..baska hile kullaniyorum ve sorunsuz sekilde 1 aydir ban yemedim..

bizlede paylaşsan bari hileni bizde faydalansak :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Kardeş hangi hileymiş o de hele bi bakim gadasını aldığım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş hangi hileymiş o de hele bi bakim gadasını aldığım
tabikide paylasarim..o hilede memoryhackers gibi saglam virusu yok..zaten hilenin yapimcisi soyluyor sunlari kullanmasan ban yimezsin dige..ben yazlniz hp bar esp arabanin mesafesi itemlerin yerin ve aim kullaniyorum.bu arada aimi cok saglam yani birini hedefe alirken aim digerine kacmiyor..hilede perma ban yimek gibi bir ihtamal yok..anti reportu var reportlari engelliyor..suradan hileni paylasirsam site yoneticilerine ayip olur..sonucta emekleri cok buyuk..team yada alpemix ile baglanib sitenin adresin vere bilirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...