Ros değişik özellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler bundan 1 ay önce oyunda 1 hile görmüştüm yerin altına girip koşarak gidebiliyordu yerin altına girip çömerek yanınıza gelip vuruyordu 2 dk önce solo maç attım aynı bu hileden1 tane daha gördüm adam yerin altına girip yanıma koşuyordu canımı zor kurtardım :) şimdi asıl dicek sorum bu adam ne hilesi kullanıyor bu yerin altına girme hilesini memory hackers ekipleri yapabilir mi mümkünse ?

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Biz oyunun stabilliğini bozuyor ban attırıyor diye bazı hileleri kaldırdık

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bendede o hile geldi bendede hile vardı adamı gordum arkasına gectım dıye sevındım bı baktım yerın altındaymış vurdu ben sok ben vefat ben iptal:ensarcry::residentsleeper:

keşke eeski hileler geri gelse uçma kaçma duvardan geçme düşme hasarı kaldırma speed fln

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
there is also 5 days ban? please giev me answer i need this cheat
this cheat is the best

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ban Atıyor Diye kalktı
bakın kardeşim Şunu *aklınızıa Sokun* :200iq::2iq: kardeşim senin o beynin belli etmek isterse belli eder ve gören de ban atar Ama belli etmessen hayvan gibi speed basıp duvardan gecmsseen bı bok olmaz ben hıc ban yemedim yeter ulan

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben her oyunda 20 kişiye report atıyom listeden ertesi gün report verified diye 15 kişiye ban yapıştırıldı diye medaj geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...