Onaylı Üye
Doğru haklısın kardeşim oyunsuzluktan ölmezler herhalde ben öyle düşünüyorum.Kardeşim Güncellenecekde Tarih Kısmı Olmayabilir Adamın Gerçek Hayatta İşi Vardır Bayram Sonuçta Bekleyin 2 3 Gün Ölmezsiniz
usta bende diyorum ya adamın dışarda işi vardır 2 gün sonra güncellenecek diye yazabilirler yani insanlarda ona göre işerine bakarlarKardeşim Güncellenecekde Tarih Kısmı Olmayabilir Adamın Gerçek Hayatta İşi Vardır Bayram Sonuçta Bekleyin 2 3 Gün Ölmezsiniz
hilesi oynuyoruz ama başka sunucularında hilesi var adam 600m hile kafya kafaya vurunca illa hile ihtyac oluyor elinde ekipmanda olmayınca dogal olarak adamıda göremiyon sonra oyunun tadı kalmıyorDoğru haklısın kardeşim oyunsuzluktan ölmezler herhalde ben öyle düşünüyorum.
Öyle kolay dimi 2 kod yazıp güncellemek senin gibi andavallar bi bok becemerez başkalarının emeğine laf atar.arkadaşlar 10 gün sonra flan mı güncellenecek napıyorlar bunlar 2 kod yazıp güncelleyip bırakacağına yapamıyor keşke anlasamda ben güncellesem şu zıkkımları hepinize.
En azından bayram sonrasına kalacak dense herkes o günü bekler boşa konu başlıgıda açılmaz hile güncellendimi güncellenmedimi diye girip girip cıkıyoruz emege saygı oldugu için sadece bu formu kullanıyorum şahsen ...Öyle kolay dimi 2 kod yazıp güncellemek senin gibi andavallar bi bok becemerez başkalarının emeğine laf atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?