Ros hack ve öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
1. ros hack ne zaman güncellencek bilgisi olan var mi ?
2. Hileler hakkında sitede yukarı köşede veaya aşşada kaç gün içerisinde güncellenecegi veya saat kaç ta güncellenecegi yazılsa güzel olur

Üye
7 HİZMET YILI
khi nào thì có v3.0.4.3 đây

chúng tôi cần bản hack cheat ros mới nhất .sớm nhất có thể

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
eVET gün ve saat gibi kavramlar kulanılsa biraz daha iyi olur beklentiler ona göre sürdürür insanlar

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
az bekleyin illaki güncellenir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Güncellenecekde Tarih Kısmı Olmayabilir Adamın Gerçek Hayatta İşi Vardır Bayram Sonuçta Bekleyin 2 3 Gün Ölmezsiniz

Daha Ne Kadar Yatıp Kalkacağız
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim Güncellenecekde Tarih Kısmı Olmayabilir Adamın Gerçek Hayatta İşi Vardır Bayram Sonuçta Bekleyin 2 3 Gün Ölmezsiniz
Doğru haklısın kardeşim oyunsuzluktan ölmezler herhalde ben öyle düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
keşke öyle bişey olsa hem forum kirliliğide azalır ama sanmıyorum olacağını.

Üye
8 HİZMET YILI
baya güzel teknik sistem ha bir kaç gün bekleyin çenenizi kapatın felan diyorlar. iyiymiş ha baya iyi.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
usta bende diyorum ya adamın dışarda işi vardır 2 gün sonra güncellenecek diye yazabilirler yani insanlarda ona göre işerine bakarlar

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar 10 gün sonra flan mı güncellenecek napıyorlar bunlar 2 kod yazıp güncelleyip bırakacağına yapamıyor keşke anlasamda ben güncellesem şu zıkkımları hepinize.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Doğru haklısın kardeşim oyunsuzluktan ölmezler herhalde ben öyle düşünüyorum.
hilesi oynuyoruz ama başka sunucularında hilesi var adam 600m hile kafya kafaya vurunca illa hile ihtyac oluyor elinde ekipmanda olmayınca dogal olarak adamıda göremiyon sonra oyunun tadı kalmıyor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar 10 gün sonra flan mı güncellenecek napıyorlar bunlar 2 kod yazıp güncelleyip bırakacağına yapamıyor keşke anlasamda ben güncellesem şu zıkkımları hepinize.
Öyle kolay dimi 2 kod yazıp güncellemek senin gibi andavallar bi bok becemerez başkalarının emeğine laf atar.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Öyle kolay dimi 2 kod yazıp güncellemek senin gibi andavallar bi bok becemerez başkalarının emeğine laf atar.
En azından bayram sonrasına kalacak dense herkes o günü bekler boşa konu başlıgıda açılmaz hile güncellendimi güncellenmedimi diye girip girip cıkıyoruz emege saygı oldugu için sadece bu formu kullanıyorum şahsen ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...