Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayarında veya hilende sıkıntı olabilir.Eskiden benim WOLFÜ de reborn isimli hack donuyordu.Ama şimdi PC format atınca o işler donmayarak ve düzenli olarak çalışıyor.Benim önerim PC nize format atmak yada sıfırlamaktır. İyi oyunlar.
arkadaslar ben hileyi açıyorum fakat oyunda çalışmıyor yani site açılıyor herşey normal otomatik olarak kendisi kapanıyor ama hile penceresi açılmıyor ne yapıcam
Arkadaşlar Game for Waiting diyorsa Türkçesi olarak oyunu bekliyor diyor yönetici olarak oyunumuzu başlatalım eğer aynı hatayı verirse şöyle bir yöntem var onu deneyiniz Bilgisayar > Sağ tık Özellikler > Sol Tarafta Gelişmiş Sistem ayarları var > Sistem özellikleri gelicek ordan > Gelişmiş > Ordan Performans > Ayarlar > Gelişmiş ve Veri Yürütme Engellemesi var > Veri yürütme engellemesine giriş yapıyoruz > Seçtiklerim dışında kalan Tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç > ardından Ekle ve kaldır var > ordan Ekle oyunumuzu bulup tekrar yöneticiyle açıp deniyoruz (hileyle)
eğer oda olmaz ise şunu deneyin önce oyunu normal açıp açmıyormu diye ardından açılıyorsa tekrar hileyle girin olduysa bi beğenin emeğe saygı yani Kolay gelsin başarılar
BIRI YARDIM ETSIN!!!!!
HILE OYUN ACILINCA TAM EKRANDA DURUP KALIYOR AIMBOT FALAN HERSEYI DUZENLEYIP SAVE ETTIKTEN SONRA NASIL KAPATACAMI BILMIYORUM KAPATMA BUTONU BILE YOK BIRI YARDIM ETSIN LUTFEN BIDE VIP 2.0 HILESI ACILMADI BENDE 1 CI HILEYI KULLANIYORUM