RoS Hile Kullananlar için BUG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba bu önceden bulundumu bilmiyorum ama hilesini kullananlar için güzel bir bug buldum önceden biri bulduysa şimdiden kusura bakmayın.

Öncelikle oyun grafiklerini en düşüğe almanız gerek ve elimizde rifle olmalı çünkü smg mermileri çok uzağa gitmiyor scope olması zorunlu en az 4x tavsiye ediyorum uzağa tam kitlenebilmesi için hile 500-600-700m farketmez ama 400m uzakta olmak zorunda çünkü bilgisayarınız o alanı renderlıyor o uzaklıktaki duvarları vs. renderlamadığı için sıktığınız mermilerin hepsi otomatik olarak adama isabet ettirip öldürüyorsunuz umarım anlatabilmişimdir iyi oyunlar :)

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bunu başından beri yapıyodum

power saving ayarlar
olcak

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
gençler telekill kullananlar için antiban geliyor

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "BurakSynthie, post: 686388, member: 594938"] First of all I do not know if this is already in advance but I have found a nice bug for those who use it.

First you need to get the game graphics to the lowest level and it must be rifle because smg mugs do not go far away I must recommend at least 4x mandatory trick to be able to fully lock away away 500-600-700m but it has to be 400m away because your computer is rendering that area . I can tell you that all the bullets tha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...