Ros hilesi yonetıcıler bakar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hileyı ketchup kodluyor fakat hiç umursamıyor sanırım hıleden devıce ban yedım acamıyorum kendısıne ılettım benım hılemden yedıgımı ıspatla dıor burası mahkememı her seyı ıspatlamak zorunda mıyım sadece sızın hılenızı kullandım dıorsam sızın hılenızı kulanmısımdır ayrıca bu banı yıen cok kısı var ve ketch up iplemıyor bile @LeftSpace @nader11ndeu @CauS @ioz siz el atıver senız su devıce ban a

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
device bana yapıcak birşeyleri yok dostum hileyi sen bir kere kullandıysan kusura bakma ama banını yersin bu sadece bu site için değil genel birşey adamlar boş yere guardlara çuvallarca para ödemiyorlar veya çalışanlara...

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Sadece bekleyin. Bununla alakalı konu açmayın lütfen. Ellerinden gelenin fazlasını yapıp uğraşıyorlar zaten bittiği zaman konu güncellenecektir

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Device ban yiyen birtek sen ve senin tayfan var, benim hileden olmadığı aşikar. Kanıt getir ban probleminizi çözeyim diyorum ısrarla diretiyosun.

#konu kilit + spamdan ban

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim hile kullanıp ban yiyorsan bunda bu kadar sinirlenecek bir şey yok. Hileyi açık saçık kullanım biri report ettiyse yersin banı.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Device ban yiyen birtek sen ve senin tayfan var, benim hileden olmadığı aşikar. Kanıt getir ban probleminizi çözeyim diyorum ısrarla diretiyosun.

sımdı ben c++ bılmıyorum bısey bılmıyorum nası kanıtlıyım ban yedıgımı
Post automatically merged:

tamamdır devıce banı kaldırdım cozum kalmadı olley be artık hılenın guncellenmesını beklıycem.:thinkie::D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...