Adamsa Notunu,Hayvansa Otunu Verir Giderim
Onaylı Üye
araba item silah görme falan gelirmi abiparaşütle hızlı inme gelemez report hackbilinmiyor
Milleti yalan yanlış bilgilendirmeparaşütle hızlı inme gelemez report hackbilinmiyor
paraşüt ve item eps gelir ama şuan hileyi yapan arkadaş ortalıkda yok.araba item silah görme falan gelirmi abi
siz yapın abiparaşüt ve item eps gelir ama şuan hileyi yapan arkadaş ortalıkda yok.
Bişeymi ima etmeye çalışıyon ?#Eq1NoX için çocuk oyuncağı ama hile XMaze'ye ait
bi dword vip efsane olur#Eq1NoX için çocuk oyuncağı ama hile XMaze'ye ait
Yok be reis yanlış anladınBişeymi ima etmeye çalışıyon ?
Yok anladımda Ben kodlamayı bırakalı cok oldu biz eski kafalardanızYok be reis yanlış anladın
paraşütle hızlı inme , 2x zıplama , sınırsız mermi yok zatenÖyle birşey olacağını zannetmiyorum, paraşütle hızlı inersen vede indiğinde birisi seni görür sen onu öldürürsen, report edebiliyor.
Report edilince o oyunda öldüğün son noktayı izliyorlar(sanırım) ona göre cezalandırma yapıyorlar fakat ban yeme şansın birazcık düşük olsada yinede;
-Hızlı inme
-Paraşüt
-Yer altına girme
-Duvar geçişi
-2x Zıplama
-Denizden geçme
-Sınırsız mermi
-Aimbot
-Aim kitleyici
Özelliklerini deaktif yapmanı öneririm bunlar birazcık hayale kaçtığı için ban yeme şansın ve yakalanma ihtimalin artıyor fakat hızlı koşuyu " 2x < 3x " şeklinde yaparsan farkedileceğini zannetmiyorum iyi oyunlar dilerim esp yide açabilirsin o sorun yaratmayacaktır.
paraşütle hızlı inme , 2x zıplama , sınırsız mermi yok zaten
nası la hangisini kullanıyon xmazeninkinimi yoksa pikachumuYok ? ben neden kullanabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?