Onaylı Üye
sabah 6 dan beri güncelleniyor yaoımcısı masa başında öldü herhalde !
Sabahtan beri 20-30 kişi bekliyor.
Sabahtan beri 20-30 kişi bekliyor.
Sen hileyi güncelleniyor mu sandın?Çok komiksin cidden.
Oyuna güncelleme geldiğinden beri online olan bir yetkili yok.Şuan hile güncellenmiyor yani.Eğer güncellenseydin şu zamana kadar bitmişti zaten
hayır yani oruşlu oruşlu canım sıkılıo ondan sinirleniyorumSen hileyi güncelleniyor mu sandın?Çok komiksin cidden.
Oyuna güncelleme geldiğinden beri online olan bir yetkili yok.Şuan hile güncellenmiyor yani.Eğer güncellenseydin şu zamana kadar bitmişti zaten
Hile kendi kendine güncellenmiyor sonuçta.Birisinin aktif olup hileyi güncellemesi lazımYani ne oluyo moruq anlamadım yetkili derken ?
Hile kendi kendine güncellenmiyor sonuçta.Birisinin aktif olup hileyi güncellemesi lazım
Değişiyor
Bazen XMaze güncelliyor bazen nader11ndeu işte
RoE'nin oyuncu sayısı düşük değil karşim?Bekleyeceksin büyük ihtimal online sayısına göre yayınlıyorlar mesela ROE nerdeyse hiçkimse oynamıyor ve hile güncellenmiyor.Ama ros'un online sayısı yüksek illaki güncelleyen biri olacaktır.
Bir yetkilinin mesajında günlük kullanıcının 10'u geçmediğini söylüyordu yorumumu ona göre yaptım.RoE'nin oyuncu sayısı düşük değil karşim?
Genel olarak oynayan çok yaniBir yetkilinin mesajında günlük kullanıcının 10'u geçmediğini söylüyordu yorumumu ona göre yaptım.
Kanka güncelleme 72 MBRoS'un son yaptığı güncelleme aşırı büyük bir güncelleme. Hile güncelleniyor. Senin yapman gereken tek bir şey var o da oturup beklemek.
kanka nader bi ifadesinde büyük güncelleme diye belirtmiş başka bi konudaKanka güncelleme 72 MB![]()