- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Bir kaç parça kıyafet ve droid geldi diye biliyorumkanka nader bi ifadesinde büyük güncelleme diye belirtmiş başka bi konuda
Bir kaç parça kıyafet ve droid geldi diye biliyorumkanka nader bi ifadesinde büyük güncelleme diye belirtmiş başka bi konuda
bilmiyorum nader reis öyle demişBir kaç parça kıyafet ve droid geldi diye biliyorum
aga akşam hile ile oyuna girersin anlahile ne zaman güncellenicek aga ya sabah 7 den beri bekliyorum![]()
kardeşim bak şimdi sabırla beklersen daha iyi bir hile cıkacak burada tek sen oruclu değilsin yapıcak bişi yok kardeşim. sinirlenmeden sabırla beklersen. zaten yöneticiler umarımki yardım edecektirYani ne oluyo moruq anlamadım yetkili derken ?
hayır yani oruşlu oruşlu canım sıkılıo ondan sinirleniyorum
kardeşim bak şimdi sabırla beklersen daha iyi bir hile cıkacak burada tek sen oruclu değilsin yapıcak bişi yok kardeşim. sinirlenmeden sabırla beklersen. zaten yöneticiler umarımki yardım edecektir
şu anda bizde onu yapıyoruzGüncellenmesini bekleyiniz sadece rosa yazılmıyor hile
benle birlikte 31 QWE:sabah 6 dan beri güncelleniyor yaoımcısı masa başında öldü herhalde !
Sabahtan beri 20-30 kişi bekliyor.