Ros Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle Tekrardan Selamun Aleyküm Ben Yine HACKARAYANFAKİR Bu 0.1 Adana Vip Hack Kırmızı Yani Fix Oldu Sanırım xmazenin Yaptığı Hack 2.1 Gözüküyor Load Ediyorum.Oyuna Basıyorum Net Games Yazısı Geliyor. Oyun Kapanıyor Sorununu Bilen Cvp Verebilirmi acaba normal olarakta giriyorum yine aynı oluyor.

Biri Hile mi Dedi ?
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oyundan Atıyorsa Yönetici ile Çalıştırmak Gerek Diye Biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bendede dün aynısı olmuştu ama şimdi açık gayet iyi çalışıyor loaderi baştan kurup dene.

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de aynı hata vardı loaderı tekrar kurdum ama olmuyor . Hileyi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra ros u normal çalıştırdığımda ros başlangıç yazısı çıkıyor sonrasında ros ekranının çerçeveleri gözüküp birden kapanıyor . Yönetici olarak çalıştırdığımda da olmadı . Lütfen yardım eder misiniz ? Gerçekten oyunu oynamak istiyorum ama oyuna giremiyorum

Beyler nasıl çözüleceğini anladım ros a her update geldiğinde böyle oluyordu bende ilk önce hileyi açmadan rosa normal gir updatei yapsın sonrasında oyundan çıkıp memoryuı ile başlat hile çalışıyor :)

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beyler nasıl çözüleceğini anladım ros a her update geldiğinde böyle oluyordu bende ilk önce hileyi açmadan rosa normal gir updatei yapsın sonrasında oyundan çıkıp memoryuı ile başlat hile çalışıyor :)
Thank You

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öhöm öhm rica ederim . Ros girer miyiz bi ara plat3 olcam
Nick : SS4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...