Ban olduğuna eminmisin başka nedenden dolayıda atabilir ama ban ise baypass kullan.?S.a beyler hack geldi güzel iyi fakat inject ettikten sonra oyun atıyor dc yok ban yedim nasıl halledeceğiz bilgisi olan pm sizlere zahmet
gag yedim la bizimkiler attıBan olduğuna eminmisin başka nedenden dolayıda atabilir ama ban ise baypass kullan.?
tekrardan güncelleniyor hile az bekle kardeşimaga oyun direkt kapanıyor
eywtekrardan güncelleniyor hile az bekle kardeşim
Hiçbir konuda yetkiliyim demedim kardeşim boş konu açmıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum sana zahmet böyle konuları özelden konuşalım sonra sslerini atarsın kime istersenKardeşim sen niye bu kadar boş konu açıyorsun bir sebebi varmı acaba ??
Gören yetkilisin güzeldi falan diyorsun
Boş konu bilgilindirmeyi sen yapamazsın yetkililer zaten yapıyor Boş boş Konuşma delikanlıHiçbir konuda yetkiliyim demedim kardeşim boş konu açmıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum sana zahmet böyle konuları özelden konuşalım sonra sslerini atarsın kime istersen
1 . sayfaya bakarsan soran arkadaşlara ne cevap yazmışım kardeşim konunun tamamını okumadan yazmayın lütfenKardeşim Hile daha açılmadı tekrardan güncelleniliyor farkındaysan Beta Test yazıyor