Ver kardeşim asia'daysan oynarızFPS modu gelmiş ultra güzel
Daha yeni bir oyun attım.Hile cayır cayır çalışıyor.beyler rulesde hile çalışmıyor nedden bilen varmı birde hack programıkaldırılmış neden ?
Hileyi oyunda belli etmeden oynuyorum burada mı belli edeyim diyorsun ?Evet öyle bir hile var.YouTube'de videosunu görmüştüm
-
-
-Bu arada nickini neden gizledinOynardık
Hocam dün bütün gün oynadım ban yemedi çar sende bir sıkıntı olmasın.Banlanmaya basladik ama nedeni bilen var mi ? 3 account perma :S
asia serverinda kaç ping alıyosun?Ver kardeşim asia'daysan oynarız
Çalışıyor büyük ihtimalle ayarlayamadın hileyi.beyler rulesde hile çalışmıyor nedden bilen varmı birde hack programıkaldırılmış neden ?
Genellike 200'ün üstüne çıkmıyor.asia serverinda kaç ping alıyosun?
Burası bir hile platformu amaHileyi oyunda belli etmeden oynuyorum burada mı belli edeyim diyorsun ?![]()
Bende izmirdeyim EU serverında 130-200 görüyorum bende bir sıkıntı var gibiGenellike 200'ün üstüne çıkmıyor.
600 Ping ile oynadığımı biliyorum o ping değerine dua et bence ;DBende izmirdeyim EU serverında 130-200 görüyorum bende bir sıkıntı var gibi![]()
asia serverının bir farkı varmı oyuncu vs. ?600 Ping ile oynadığımı biliyorum o ping değerine dua et bence ;D
Asia'da genellikle daha çok ping oluyorasia serverının bir farkı varmı oyuncu vs. ?
Sağol hocam iyi oyunlar.Asia'da genellikle daha çok ping oluyor
Mesela EU'da 100 Ping oynuyosan asia'da 200-300
Her iki serverde'de oynadığımdan biliyorum
İyi oyunlarSağol hocam iyi oyunlar.
orası öyle ama bu platform hileyi yapın diyor gelip burada kim olduğunu söyle ifşa ol demiyorBurası bir hile platformu ama![]()
WQE:WQEWQE ne diyimorası öyle ama bu platform hileyi yapın diyor gelip burada kim olduğunu söyle ifşa ol demiyor![]()
bilmiyorum ama 3 account harici 2 tane daha actim oyuna girer girmez banlaniyor sildim suan oyunu tekrar kuruyorum :SHocam dün bütün gün oynadım ban yemedi çar sende bir sıkıntı olmasın.