Alıyorum Royale2 Hacking?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,

Mobile Royale 2 oyununda Cheat Engine ile değer arama konusunda bazı sorunlar yaşıyorum ve deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Oyunu Bluestacks veya LDPlayer gibi emülatörler üzerinden indirdim. Amacım, oyundaki saldırı hızı (attack speed) veya menzil (range) gibi değerleri bulmak ve değiştirmek.

Cheat Engine'de:

• Değer türünü (Value Type) $2$ byte veya $4$ byte olarak denememe rağmen ilgili değerlerin adreslerini (pointerlarını) bir türlü bulamadım.
  • Oyunun Unity Engine ile yazıldığını düşünüyorum

Üye
sabit bir değer bulamassın bulsanda öldüğünde ısınlandıgında bineğe bindiğinde offset değisir Boşa Zaman Kaybetme.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
“Sabit bir değer bulamazsın” demen zaten konuyu ne kadar yüzeysel bildiğini özetlemiş.

Kim tek bir static adres kovalıyor ki hâlâ? Offset, pointer chain, struct takibi, runtime değişken analizi vs. varken “ölünce / ısınlanınca / bineğe binince değişiyor” demen normal, çünkü sen sadece yüzeyde gördüğün adreslere bakıyorsun.

Kısacası evet, değerler değişir; ama bu, izlenebilir bir pattern veya referans noktası olmadığı anlamına gelmiyor. Orada “Boşa zaman kaybetme” demen de ironik olmuş, çünkü asıl boşa giden şey şu an anlattıkların.

İyi forumlar 😎

Üye
“Sabit bir değer bulamazsın” demen zaten konuyu ne kadar yüzeysel bildiğini özetlemiş.

Kim tek bir static adres kovalıyor ki hâlâ? Offset, pointer chain, struct takibi, runtime değişken analizi vs. varken “ölünce / ısınlanınca / bineğe binince değişiyor” demen normal, çünkü sen sadece yüzeyde gördüğün adreslere bakıyorsun.

Kısacası evet, değerler değişir; ama bu, izlenebilir bir pattern veya referans noktası olmadığı anlamına gelmiyor. Orada “Boşa zaman kaybetme” demen de ironik olmuş, çünkü asıl boşa giden şey şu an anlattıkların.

İyi forumlar 😎
Oyundaki koruma yüzünden dedim baslangıç seviyesindeki birine gidip de bunu anlatamazson öğretemezsin. Boşa zaman kaybı dediğin şey birşeyler bildiğini söyleyip bilgi vermemen olmus adama. suan o oyunda çalışan bir botum var sendende beklerim boş vakitlerini. doldurursın