31 Ağu 2021 #1 sinanhuzuruanlat Seçkin Üye Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 436 Çözümler 1 Tepki puanı 24 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Ben toplamda 528 gündür foruma üyeyim rozet kazanmam gerekmiyor muydu benim yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Ben toplamda 528 gündür foruma üyeyim rozet kazanmam gerekmiyor muydu benim yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Çözüm #Roaccat 31 Ağu 2021 Merhabalar Rozet sistemi uzun bir süredir kullanımda değil. Geri getirmek için çalışmalar yapılıyor. Gelişme olursa duyuru yapılır.
Merhabalar Rozet sistemi uzun bir süredir kullanımda değil. Geri getirmek için çalışmalar yapılıyor. Gelişme olursa duyuru yapılır.
31 Ağu 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Merhabalar Rozet sistemi uzun bir süredir kullanımda değil. Geri getirmek için çalışmalar yapılıyor. Gelişme olursa duyuru yapılır. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhabalar Rozet sistemi uzun bir süredir kullanımda değil. Geri getirmek için çalışmalar yapılıyor. Gelişme olursa duyuru yapılır.