Sakin ol plana güven
Ultra Üye
rd2 tavsiye edebilirim hocam
ama oynayacak arkadaş gerektirdiği için oynayamamEts 2 Öneririm. yüksek grafik istemez.
knk arkadaşsız sarmayan oyunlar onlar yaMinecraft oyna kanka eski günlere geri dön![]()
elding ring e bakıcam sanırım hiç bakmadım, sağolark survival evolded olabilir rpg olarak skyrim olabilir en son çok met edilen elden ring çıktı bir bakabilirsin
Kanka zaten arkadaşlarla güzel gidiyor oyunknk arkadaşsız sarmayan oyunlar onlar ya
Post automatically merged:
Sakinleştirici mi yamyamlar gerilim sağlıyor orda kanka
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapya kesinlikle sakinleştirici bi yapısı var bence iyi geliyor bana
kanka oyunda çok tatlı buglar var mesela geliyorlar ama saldırmadan duruyorlar benim bi kampım vardı 7 tane toplayabilmiştim öyle sadece etrafımda dönüyolardı vurmuyolardı önlerine odun taş atıp ev yapmıştım onlaraSakinleştirici mi yamyamlar gerilim sağlıyor orda kanka![]()
Kanka bendede ne guzel ateşin başında et pişiriyorum arkadan bı yapistiriyor aniden koltuktan fırlıyorumkanka oyunda çok tatlı buglar var mesela geliyorlar ama saldırmadan duruyorlar benim bi kampım vardı 7 tane toplayabilmiştim öyle sadece etrafımda dönüyolardı vurmuyolardı önlerine odun taş atıp ev yapmıştım onlara![]()