Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet Birgün
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tvlerde sansürler cezalardan dolayı internet ortamına taşındı birçok şey yakında böyle giderse tvde oynatacak bişe bulamayacaklar

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
My personal opinion is that I hate the drama, but I think the sentence is wrong.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
RTÜK gerçekten garezi olduğu kanallara çalışıyor herhalde piyasada neler neler var

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Milletimizin insanı çok farklı böyle dizileri seyredip böyle diziler yayınlanmasın diyor bi acayip :)

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
az bile yapılmış

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Diziyi izliyorum çukura şikayet gönderiyorlarsa bu ülkede netflixin yasaklanması gerekiyor.
Bu tarz bir mantalite hoş değil. Çocuklarda o saatte uyusunlar yani o saatte ayakta olmaları zaten yanlış.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bence cok gereksiz dizi herkez bir sacma kabadayi oluyor bu diziyi izleyen gencler benim cevremde cok var

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Entrika, mafyacılık, şiddet, aşk ve gibi konulara ülkece düşkünüz. Arz-talep olduğu sürece senaristler saçma sapan diziler çıkartmaya devam edeceklerdir.
Post automatically merged:

Diziyi izliyorum çukura şikayet gönderiyorlarsa bu ülkede netflixin yasaklanması gerekiyor.
Bu tarz bir mantalite hoş değil. Çocuklarda o saatte uyusunlar yani o saatte ayakta olmaları zaten yanlış.
Netflix uydulardan bağımsız bir şey, neden yasak getirilsin ki?

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Entrika, mafyacılık, şiddet, aşk ve gibi konulara ülkece düşkünüz. Arz-talep olduğu sürece senaristler saçma sapan diziler çıkartmaya devam edeceklerdir.
Post automatically merged:

Netflix uydulardan bağımsız bir şey, neden yasak getirilsin ki?

Bahsettikleri küçük kitlede netflix izliyor 10 yaşındaki cocuk elinde tabletiyle netflixde takılıyor.
Uyduda olup olmaması bunun izleyici kitlesine erişimini değiştirmiyor ki

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bahsettikleri küçük kitlede netflix izliyor 10 yaşındaki cocuk elinde tabletiyle netflixde takılıyor.
Uyduda olup olmaması bunun izleyici kitlesine erişimini değiştirmiyor ki
Netflix'te, olumsuz sayılabilecek bir çok içerik var ancak çocuklar için ayrılmış bölümde var, yani bundan sonra ebeveynlere iş düşüyor. Çukur gibi dizilere yaş fark etmeksizin herkes erişimde bulunabiliyor üstüne bu gibi dizilere kendisini özdeşleştiren bir çok çocuk ve genç var. Söylemeyi unuttum, şifre ile çocuğun yetişkin içeriklere girmesi engelleniyor netflix'te.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...