RTÜK İnternetten Yayın Yapan Kanallarıda Denetleyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Sadece klavyecisin belli.

Milletin ne giydiğine karışmamışım zaten çıplaklıktan bahsetmişim. Ayrıca bir sürü karaktersiz insan var kıyafete dine vs. karışan git onlara yaz. Tabi onları görmez bize yobaz dersin. Tabi insanın fikri neyse zikri de odur.

Dediğim gibi müslümanlığı arap ülkerinde çok iyi yaşanmıyor bunun sebebi de üst kesim bunu da herkes bilir.
Konuşurken çoğul kesim konuşulur her zaman. Bunları sana anlattığım için ben değil sen yobaz cahilsin.
Türkiye dini islamdır.
Post automatically merged:

Milletin müslümanlığını mı sorgulamışım arap ülkelerinin müslümanlığını yaşamadığını söylemişim herzaman çoğul olan konuşulur.
Konuşamayan insan bilmediğini, savunamadığını saçmalar senin gibi. En azından diğer arkadaş bişeyler zırvalamış.
Bu kafayla devam reis sayende "özgürlük" adı altında zırvalayacaksınız. Bu ülkede o kadar özgürsünüz ki rahatlık batıyor ;)
Türkiyenin dini İslam diye bişey yok kaderdim. Eğer yaşadığınız ülke laik bi ülkeyse ülkenin dini diye birşey olmaz. Türkiyenin %89u müslüman geriye kalan %11 ise müslüman olmayanlar. 9 milyona yakın bi sayı kadar müslüman olmayan kişi var. Türkiye belirli bir dine göre yönetilirse diğer kalan 9 milyon napcak?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum akşam akşam milletin sinir sistemi ile oynama kendi zihniyetin ve düşüncelerinle köşe de otur, kendi kendine vaaz ver belki bir işe yarar.
Ay şen şinirmi oldun ;)

Boş boş laf verme burada. Klavyeci diyorsan da özelden numaranı verirsin telefonda sohbete devam ederiz. Türkiyenin dini islamdır diyecek kadar cahil birine neyin lafını anlatıyorsak bir de.
Tamam canısı ;) Sizin gibilerle her zaman zıtlaşıcaz. Zıtlaşmayana yazıklar olsun. Hadi eyvallah.

Üye
8 HİZMET YILI
Kendi ayağına sıkmak :D Bence boş iş. İstediğim filmi vs istediğim gibi izlerim. En basitinden yurt dışı kaynaklı VPS kiralayıp sannal makineden indirip kendi PCme akış yaparım olmadı indiririm. Ki buna bile gerek kalmaz, yurt dışından indirme linkini alıp 5 dakikada indirir çerez merez temizliği yaparım. VPN falan, önüne geçemezler. :D

çizgifilm de 2 tane kız karakterin öpüşme sahnesi var ve aşırı açık sahneler yer almakta. Bunun gibi bir sürü örnek varken yerinde bir karar olmuş.
Anca boş boş konuşun. Gençlerin beyni çöp olmuş durumda zaten. Çok izlemek istiyorsanız açın prn* izleyin topluluğun olduğu yerde kurallar daima olacaktır, olmalıda...

Bu ve bunun gibi herşeyin sansürlendiğini düşün, cahillik kaçınılmaz olur. Örneğin akraba evlilikleri, kişiler cahill odukları için akrabaları ile evlenip çocuk yaptılar. Risklerinden haberleri yok zaten.
Ama eğitilselerdi koskoca bir nesil kurtulacaktı, belkide eğitim çalışmaları vardı ama sansür sistemine takıldı.
Ülke alttan alttan çürütülüyor ve büyük bir kesimin haberi bile yok. Çok kötü..

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendi ayağına sıkmak :D Bence boş iş. İstediğim filmi vs istediğim gibi izlerim. En basitinden yurt dışı kaynaklı VPS kiralayıp sannal makineden indirip kendi PCme akış yaparım olmadı indiririm. Ki buna bile gerek kalmaz, yurt dışından indirme linkini alıp 5 dakikada indirir çerez merez temizliği yaparım. VPN falan, önüne geçemezler. :D

Bu ve bunun gibi herşeyin sansürlendiğini düşün, cahillik kaçınılmaz olur. Örneğin akraba evlilikleri, kişiler cahill odukları için akrabaları ile evlenip çocuk yaptılar. Risklerinden haberleri yok zaten.
Ama eğitilselerdi koskoca bir nesil kurtulacaktı, belkide eğitim çalışmaları vardı ama sansür sistemine takıldı.
Ülke alttan alttan çürütülüyor ve büyük bir kesimin haberi bile yok. Çok kötü..
yav he he...

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Benim para verdiğim bir ortama kimse karışamaz ve rtük;radyo televizyon üst kurumu bunun internetle alakası ne ? Dedğiniz çizgifilmde zaten +13 üstü ve iki karakter öpüştü diye sansür koymak D:
Televizyonda onca kadına şiddet;Hecrai,Sen anlat karadeniz,o kadar mafya dizileri varken;çukur
Kalkıp onalara sansür koymaz iken burada benim 30 tl vererek izlediğim dizilere sansür koymak :D
Ritük'ü tebrik etmek lazım herhalde kendi alanının dışına çıkarak büyük tepki topladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...