Ekran kartını arkadaşımdan aldım miningle uğraşan birisi değil.İslemciyle ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum ve PC ye yeni format attım sayılır virüs girmesi imkansız.kanka ya işlemcin veya diğer pc bileşenlerinle alakalıdır ya virüs vardır ya sürücülerin güncel değildir ya da 2. el aldıysan mining ile ekran kartı öldürülmüş olabilir alırken dikkat etmen lazım böyle şeylere
sadece işlemci değil kanka ram olur anakart olur yanmış olabilir bakman lazımEkran kartını arkadaşımdan aldım miningle uğraşan birisi değil.İslemciyle ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum ve PC ye yeni format attım sayılır virüs girmesi imkansız.
Sen var ya adamsın saol bu darboğaz hesaplamadan haberim yoktu. Ama yine de 8600k nın 2060 ta dar boğaz yapması enteresan dediğin gibi işlemciyi yükseltmem gerekiyor bir araştırayım önerin varmıdır ?Öncelikle şunu belirtmeliyim: sistemin darboğaza yatkın.
Araştırmama göre bu sistemde ortalama %15 kadar bir darboğaz sorunu ortaya çıkıyor. Ekran kartın 1080p için tam performans sergileyemiyor, yani maksimum değerde kullanamıyorsun. Anlayacağın, işlemcin zayıf kalıyor. İşlemcin %100 güçte çalışacağından, arkaplanda çalışan programların droplara (ani FPS düşüşlerine, senin örneğin; bir anda ortalama FPS'in çok altına inip (120FPS'ten 4-5FPS'e) bir süre orada kalmasına) neden oluyor.
Bütçen mevcutsa, işlemcini yükseltmeni öneririm.
Ayrıca bakınız (kaynaklar):
TECHNOPAT:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap.
DARBOĞAZ HESAP MAKİNESİ:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
you may download drive booster and analyzer your components pc2 hafta önce Rtx 2060 aldım bazı oyunlara giriş yapıyorum bir süre oynuyorum burda bir sorun yok sonra alt+tab atıp discord a girince ya da başka birşey yapınca oyuna geri döndüğümde 2-3 dakikada bir kaç FPS alırsam alayım 4-5 FPS e düşüp yükseliyor oyunu kapat aç yapana kadar bu şekilde devam ediyor Not: Ekran kartım 65-75 derecelerde oluyor ısınması söz konusu degil.
Özellikler:
İşlemci: i5 8600k
Ekran kartı:Evga Rtx 2060 sc oc
Ram: Gskill ripjaws 8x2 16GB 3200 MHz
Anakart :H310m pro vdh plus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?