Çözüldü RTX 2060 Super sistemde Valorant'ta ani FPS düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1 yıllık RTX 2060 Super + Ryzen 5 5500'lü bilgisayarım var. Herhangi bir virüs, miner gibi bir şey yok ama bu aralar Valorant'ta sabit 240 FPS'den 140'lara düşüyor, ekran takılmaya başlıyor. Sonra düzeliyor. Neden olabilir? Arkadaşlar, Valorant gibi bir oyunda ısınmasını beklemeyin. Kontrol de ettim, 60 dereceyi aşmıyor o yüzden ısı soğutucu gibi cevaplara gerek yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
driver kontrolleri ve msi afterburner benzeri bir programla oyun oynarken ki ısı değerlerine bak. belki ısınmaya başlamıştır ısınınca performans kaybı yaşıyordur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyuna girince arka plana görev yöneticisini at drop olunca alt tab dan bak fazla olan program sebep oluyordur yoksa da ısı problemi vardır muhtemelen

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Sorun ekran kartında veya sisteminde değil, Valorant'ın getirdiği son güncelleme sorunlu olduğu için sorun yaşıyorsun.

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
valorant gibi bir oyunda ısınması imkansız kontrol de ettim58 derecede çalışıyor
++ valorant render alan bir oyun degil, islemci sicakligina, yukune vb. bakman gerekiyor. tek renderladigi seyler nadeler, yanicilar ve skiller. en dusuk ayarlarda oynadigini varsayiyorum 140 alman garip geldi bana da.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valorant işlemci odaklı performans gösteren bir oyun bence anakarttaki bios güncellemelerini kontrol ederek başlamalısın birde güç kaynağın kaç w yetmiyor olabilir parçalardan yeterli performansı alamıyor olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...