Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam 2060 performans konusunda daha iyi, 3050 de ray tracing var da ben kullanıyordum o kadar da memnun kalmamıştım açıkçası hani zaten ultra grafiklerde oynayınca çoğu oyunda ray tracinge gerek kalmıyor
kanka bütçene bağlı biraz ama fiyat olarak az ve güzel performans istiyosan 2060 tercih et yeni nesil olsun işte beni iyi götürsün vs diyosan 3050 alabilirsin aradaki fps farkı 15-30 olacaktır ona göre bak biraz.
Sıfır olarak RTX 2060 ile RX 6600 neredeyse aynı fiyat fakat 2060, 6600'ün yanına bile yaklaşamaz NVIDIA fanı değilsen almanın hiçbir anlamı yok Ray Tracing dışında ekstra özellik sunmuyor ve eski RTX 2060 kullanıcısı olarak söylemeliyim çokta tatmin etmiyor.
Hocam yani aferdersiniz ama bana market pazarlama kismindan ss atiyorsunuz bunlarin amaci zaten elindekini satmak istedigini yazabilir satici buraya. Bunlari ancak bilgisiz birileri inanir boyle bir GPU mevcut degil 2080 Ti haric 20XX serisi hicbir ekran karti Ti extra bir kart yoktur. Kendim suanda Bilgisayar muhendisi okuyorum.
Bkz. Kaynak birakiyorum listeyi incelersiniz.
2060 3050 ye göre hafif demeyimde yani hafifin biraz ilerisi daha iyi.... ama gel sana amd yi öneriyim fanboy değilim daha ucuz diye kalite olarak benim gözümde aynılar...
@BaBOR873296 Her gördüğüne inanma. Bu FPS karşılaştırmaları vs. dahil. O yüzden sadece güvenilir kaynaklardan bakmanı tavsiye ederim. RTX 2060 Ti yok maalesef.