Seçkin Üye
buna kesinlikle katılıyorum. bu sisteme 4070 takmak kesinlikle darboğaz yapacaktır.ekran kartını değiştirirsen işlemcinide kesinlikle değiştirmeni öneririm darboğaz yapabilir
Amd işlemci tarafında hiç baş ağrıtmadı, Ekran kartı olarak bazı sorunları var örneğin wattman hatası gibi. İşlemci tarafın da eğer amd laf atılıyorsa ağır intel fanboyluğu vardır hocam. Çünkü işlemci tarafında hiç bir sorunu olmayan üretici. Ufak sorunları sayarsak eminim intel ile eşit ağırlığın da hatası da vardır.kanka en iyisi bile olsa amd hep baş ağrıtıyor. kökten onu değiştirerek başla derim.
Amd işlemci tarafında hiç baş ağrıtmadı, Ekran kartı olarak bazı sorunları var örneğin wattman hatası gibi. İşlemci tarafın da eğer amd laf atılıyorsa ağır intel fanboyluğu vardır hocam. Çünkü işlemci tarafında hiç bir sorunu olmayan üretici. Ufak sorunları sayarsak eminim intel ile eşit ağırlığın da hatası da vardır.
Tamam teşekkür ederim, o zaman bu sisteme ilk önce güçlü bi işlemci alayım ve psu yu 750w gold uçlu ile değiştireyim, bi arkadaş ramler mhz düşük dedi ramleri nasıl alsam mantıklı olur4070 istiyorsan işlemci değişmen gerek ryzen 5 5600 bile yeter ama bütçeniz varsa 7600X.
Ram yeterli şimdi ram değiştirirsen birde extra masraf cıkar.Tamam teşekkür ederim, o zaman bu sisteme ilk önce güçlü bi işlemci alayım ve psu yu 750w gold uçlu ile değiştireyim, bi arkadaş ramler mhz düşük dedi ramleri nasıl alsam mantıklı olur
15-20k arası sanırımbu sistemin şuan ki fiyatı nedir
PSU kötü markalardan değilse onun için de acil değişim şart değilTamam teşekkür ederim, o zaman bu sisteme ilk önce güçlü bi işlemci alayım ve psu yu 750w gold uçlu ile değiştireyim, bi arkadaş ramler mhz düşük dedi ramleri nasıl alsam mantıklı olur
Şuan işyerindeyim de Xpower 80+ diye hatırlıyorum 4 senedir kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı hiç, madem ilk işlemciye bütçenin çoğunu harcayım 20k ya kadar harcayabilirim vatan pc den baktım ryzen9 7900x3d gözüme kestirdim 20k onu alsam bu sistemde bi problem yaratır mı?PSU kötü markalardan değilse onun için de acil değişim şart değil
Psu giriş-orta arası bir ürün süründürmezŞuan işyerindeyim de Xpower 80+ diye hatırlıyorum 4 senedir kullanıyorum bi sıkıntı yaratmadı hiç, madem ilk işlemciye bütçenin çoğunu harcayım 20k ya kadar harcayabilirim vatan pc den baktım ryzen9 7900x3d gözüme kestirdim 20k onu alsam bu sistemde bi problem yaratır mı?
40 serisi almayı planlıyorumekran kartını yenile rtx 3060 ti güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?