Çözüldü RTX 3050 ile TLauncher de düşük FPS sorunu ve oyun oynanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Laptop sıfır ve yeni. İlk gün girdim, TLauncher'den tekli oyunculuda oynadım ama FPS 50-110 arası bir şey, sürekli değişiyor ama eskiden bu laptopun videolarını izlediğimde, sol üstte böyle FPS falan yazıyordu. Benimkinde yazmıyor ve NVIDIA GeForce'ye tıkladım ve içinde sadece oyunlar ve uygulamalar burada görünür diyor. İçinde TLauncher yok. TLauncher'i nasıl RTX 3050 ile oynayacagım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Oyunu zaten 3050 ile oynuyorsun? Sence işlemcinin grafik birimi Minecraft gibi bir oyunu 110fps oynatabilir mi :) Ray-Tracing kullanıyor isen 50 ve 60 serisi kartlar RTX için yeterince güçlü değiller o sebep olabilir. Geforce Experience'ye de ekleyebilirsin:

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Desteklememe gibi bir imkanı yok dosya eksikliği olabilir tlauncher de zaten bir fps drop chunk sıkıntıları vardır.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyunu zaten 3050 ile oynuyorsun? Sence işlemcinin grafik birimi Minecraft gibi bir oyunu 110fps oynatabilir mi :) Ray-Tracing kullanıyor isen 50 ve 60 serisi kartlar RTX için yeterince güçlü değiller o sebep olabilir. Geforce Experience'ye de ekleyebilirsin:

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...