RTX 3060 Laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda oyun falan açık değil sadece chrome ve discord açık, ekran kartı sıcaklığını 63 derece gösteriyor. %0 da 63 derece olması normal mi ?

ne yazsam bilemedim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Furmark full ayarlarda 3060 Ti ekran kartım maksimum 63 Derece görüyor benimki kasa birde senin ekran kartında bir sorun olmalı furmark yapıp detayları buraya atar mısın?

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Knk termal Macun Kurumus Ola Bilir Kac Aydir termal Macun Degistirmiyorsun ?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Furmark full ayarlarda 3060 Ti ekran kartım maksimum 63 Derece görüyor benimki kasa birde senin ekran kartında bir sorun olmalı furmark yapıp detayları buraya atar mısın?
Bende yanlış varmış yöneticiyi yenilemeyi unutmuşum düşük şu an fakat dediğine pek sıcak bakmıyorum kasa bir de dediğin için zaten kasalar ısınma konusunda laptoplardan çok çok daha avantajlılar :/

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda oyun falan açık değil sadece chrome ve discord açık, ekran kartı sıcaklığını 63 derece gösteriyor. %0 da 63 derece olması normal mi ?
Bazı ekran kartları üstüne yük binmeye başladığından itibaren fanlarını çalıştırmaktadır. Ekran kartının üstüne yük bindiğindeki sıcaklık değerlerine bakıp yazabilir misin ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
termal macundan kaynaklı olabilr mi acaba ?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...