Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda oyun falan açık değil sadece chrome ve discord açık, ekran kartı sıcaklığını 63 derece gösteriyor. %0 da 63 derece olması normal mi ?
Bende yanlış varmış yöneticiyi yenilemeyi unutmuşum düşük şu an fakat dediğine pek sıcak bakmıyorum kasa bir de dediğin için zaten kasalar ısınma konusunda laptoplardan çok çok daha avantajlılar :/Furmark full ayarlarda 3060 Ti ekran kartım maksimum 63 Derece görüyor benimki kasa birde senin ekran kartında bir sorun olmalı furmark yapıp detayları buraya atar mısın?
Excalibur g900 de çözdüm zaten eywlenovo legoin 5
Bazı ekran kartları üstüne yük binmeye başladığından itibaren fanlarını çalıştırmaktadır. Ekran kartının üstüne yük bindiğindeki sıcaklık değerlerine bakıp yazabilir misin ?Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda oyun falan açık değil sadece chrome ve discord açık, ekran kartı sıcaklığını 63 derece gösteriyor. %0 da 63 derece olması normal mi ?
termal macundan kaynaklı olabilr mi acaba ?Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda oyun falan açık değil sadece chrome ve discord açık, ekran kartı sıcaklığını 63 derece gösteriyor. %0 da 63 derece olması normal mi ?
yeniden başlattım birden düştü .dbendede öyle suan nasıl çözdün acaba
Hocam üniversiteye gidip geliyorum sıkıntı oluyor ama kim istemez ki :/aga laptop sıkıntı ya keşke masaüstü alsaydın![]()